2. december 2020
De nye lyskæder på Rema 1000 udsmykker indgangspartiet og hænger også ned ad bygningens langside. Det giver den sidegevinst, at parkeringspladsen er bedre oplyst nu. Foto: Anne Wandahl
gallery icon

Se billedserie

De nye lyskæder på Rema 1000 udsmykker indgangspartiet og hænger også ned ad bygningens langside. Det giver den sidegevinst, at parkeringspladsen er bedre oplyst nu. Foto: Anne Wandahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu får kunderne rigtig julelys i øjnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu får kunderne rigtig julelys i øjnene
Ringsted - 22. oktober 2020 kl. 14:26
Af Anne Wandahl

Hov, hvad er nu det? Rema 1000 på Roskildevej i Benløse plejer da ikke sådan at være udsmykket med lys til jul, eller gør den?

Flere, der har passeret butikken, har lige måttet vende hukommelsen efter, hvordan butikken før har set ud op mod juletid.

Man husker rigtigt, hvis man husker mørkt.

- Jo, det er første gang, vi har valgt at udsmykke forretningen med julebelysning, fortæller købmand Søren Storgaard.

Hans kollega, Kasper Madsen, i Rema 1000 på Kasernevej i Ringsted, har inspireret.

- Kasper begyndte på det for nogle år siden. Han var en af de første i Rema 1000 til at udsmykke til jul. Sådan noget smitter jo, så vi er hoppet med på legen i år. Det er faktisk rigtig sjovt at høre, hvordan folk reagerer på det, siger Søren Storgaard.

Lige til tiden
Julebelysningen er sat op for en god uge siden af de lokale lysmestre fra M/K-Illumination.

- Det skulle være enkelt. Ikke noget med at gå »all-in« og lyse det hele op med julemandskaner på taget og sådan noget, fortæller Søren Storgaard.

Det var egentlig meningen, at alle de nye lyskæder skulle henslæbe en tilværelse i mørket i nogle dage endnu.

Som købmand kender Søren Storgaard godt til kunder, der bliver knotne, når butikker flyder over med julevarer på hylderne allerede i september. Spørgsmålet er så, om det også gælder julebelysningen.

- Vi var lidt skeptiske først, om vi kom til at tænde lysene for tidligt. Jeg drøftede det med min kone. Hun syntes også, vi skulle vente til 1. november, men så prøvede vi at tænde for det. Det lyser jo flot op i mørket på p-pladsen, så vi lod det være tændt, og kunderne er simpelt hen så glade for det. Vi har ikke hørt noget negativt om det overhovedet. Jeg bor jo selv i Benløse, så når jeg går tur med hunden om aftenen, skal jeg da lige hen og se, om lysene er tændt endnu. Man bliver jo grebet af det, siger købmanden.

Derfor ligger det allerede fast, at det bliver en tradition.

- Det har min førstemand og jeg allerede aftalt, at det her vil vi bygge videre på. Og måske der kommer lidt mere til næste år, siger Søren Storgaard.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk