25. august 2019
Richo Lind åbner sin butik i morgen. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Richo Lind åbner sin butik i morgen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordic In slår dørene op i Sct. Hansgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordic In slår dørene op i Sct. Hansgade
Opdateret 12. april 2019 kl. 14:30
Ringsted - 12. april 2019 kl. 14:21
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Glad og travlt optaget fremviser Richo Lind sin nye butik i Sct. Hansgade 21 i Ringsted, som han er ved at indrette og gøre klar til åbningen i morgen, lørdag 13. april.

arrow Læs også: I Hoppeloppen er der adgang forbudt for lysestager og kagedåser

- Hos Nordic In kan man finde boliginteriør, børne-tøj og tasker. Der er også krydderier, sirup og likør til kaffen, fortæller indehaveren, der glæder sig til det eventyr, som venter. Folk vil møde mig i butikken, for jeg er den eneste ansatte. De vil også møde lækkert design i god kvalitet til priser, hvor alle kan være med, siger han.

Butikken i Sct. Hansgade er en udvidelse af Nordic In og Nordic Kids - to web-shops, som Richo Lind har drevet siden foråret 2016. Møbler og andre dele af sortimentet, som ikke har fundet plads i butikken, kan tilgås på nordicin.dk og nordickids.dk.

Trangen til at være selvstændig har rumsteret i Richo Lind længe. Derfor stoppede han i januar som salgskonsulent i byggebranchen.

- Mit skifte skyldes interesse. Jeg ville gerne prøve noget andet, og da jeg fik muligheden og tiden, var jeg nødt til at prøve det af. Jeg ønsker ikke at sidde om nogle år og ærgre mig over ikke at have forsøgt, siger han.

Udsigten til det kommende gravearbejde i forbindelse med udskiftning af kloakrør i Sct. Hansgade skræmmer ham ikke. Webshops og tilstedeværelse på Facebook og Instagram skal sørge for, at Nordic In og Nordic Kids forbliver i ringstedernes bevidsthed.

arrow Bagerfamilie åbner en ny drøm
11. april 2019 kl. 14:13 Opdateret: kl. 16:20

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk