14. oktober 2019
Filialdirektør Heidi Wolfhagen klippede den blå snor over sammen med borgmester Henrik Hvidesten (V).Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Filialdirektør Heidi Wolfhagen klippede den blå snor over sammen med borgmester Henrik Hvidesten (V).Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordeas medarbejdere er rykket sammen på Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordeas medarbejdere er rykket sammen på Torvet
Ringsted - 22. maj 2019 kl. 15:08
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Filialdirektør Heidi Wolfhagen bød velkommen, da Nordea i Ringsted forleden indviede sine istandsatte lokaler i hjørnebygningen på Torvet og Skt. Knudsgade.

Istandsættelsen er foretaget i forlængelse af, at banken har samlet sine medarbejdere i bygningen og i den forbindelse har opsagt lejemålet i nabobygningen.

Dermed har man nu omkring 500 kvadratmeter mindre kontorfaciliteter, men der er fundet plads til alle.

- Vores medarbejdere har været gemt lidt væk, og det vil vi gerne ændre på. Derfor har vi nu samlet alle medarbejdere i denne bygning og den tilstødende bygning i Skt. Knudsgade, forklarede Heidi Wolfhagen til de fremmødte medarbejdere og kunder.

I alt har Nordea omkring 30 medarbejdere ansat i rådgivningsfilialen, men det samlede antal medarbejdere i Ringsted-afdelingen ligger på omkring 80, da man også har en stor e-filial placeret i Ringsted.

Et stadig stigende antal kunder ønsker at klare deres samtaler med banken via Skype. Faktisk er andelen i løbet af kort tid nået op på 20 procent, og Nordeas viceregionsdirektør i Region Sjælland René Uldall-Jessen forventer, at udviklingen vil fortsætte i de kommende år.

På første sal er der blevet indrettet en stribe mødelokaler, der alle har fået lokalt forankrede navne som eksempelvis Valdemar, museum og rådhuset.

- Vi har fået nogle dejlige mødelokaler, hvor der er en smuk udsigt over Torvet, påpegede filialdirektøren.

Hun fik hjælp til at klippe den blå snor over af borgmester Henrik Hvidesten (V), som også holdt en kort tale.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk