20. september 2021
Per Nørhave og hans hustru Jeanie var ved at få kaffen galt i halsen, da de sad i sofaen og fulgte fredagens pressemøde.
Per Nørhave og hans hustru Jeanie var ved at få kaffen galt i halsen, da de sad i sofaen og fulgte fredagens pressemøde.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nørhave: Det er dybt kritisabelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nørhave: Det er dybt kritisabelt
Ringsted - 06. november 2020 kl. 18:52
Af Jakob Fønss

- Da jeg sad og hørte pressemødet, følte jeg nærmest, at det måtte være 1. april. Det er bare ikke godt nok og dybt kritisabelt.

arrow Læs også: Borgmester om virusbommert: Det er pinligt og en lettelse på samme tid

Sådan er Ringsteds viceborgmester Per Nørhaves umiddelbare reaktion på Statens Serums Instituts udmelding om, at der alligevel ikke har været en ældre mand med den muterede Cluster 5-virus på et plejecenter på Midtsjælland i september.

- Denne sag skal følges til dørs, for vi er nødt til at sikre os, at det ikke sker igen. Tilliden lider et knæk, og det er farligt, lyder det med alvor i stemmen fra Dansk Folkepartis byråds- og regionsrådsmedlem.

Han opfordrer både regionsrådsformand Heino Knudsen (S) og Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten (V) til at gå skarpt i rette med sundhedsmyndighederne, så det kan blive klarlagt, hvem der sidder med de mest røde ører i det nationale coronaberedskab.

- Der skal stilles opfølgende spørgsmål i denne sag, så vi undgår noget lignende fremover. Der er jo også blevet spildt en masse arbejdstimer på sagen i de midtsjællandske kommuner, siden den overraskende udmelding på torsdagens pressemøde, tilføjer Per Nørhave.

arrow Muteret virus har alligevel ikke spredt sig til Sjælland
07. november 2020 kl. 06:48 Opdateret: kl. 16:59
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk