26. juni 2019
Salget af jord i det nye erhvervsområde, som nu skal navngives, vil blive igangsat efter den endelig vedtagelse af lokalplanen, som forventes behandlet på Plan- og Boligudvalgets møde 25. marts og på byrådets møde i april. Foto: Ringsted Kommune
Salget af jord i det nye erhvervsområde, som nu skal navngives, vil blive igangsat efter den endelig vedtagelse af lokalplanen, som forventes behandlet på Plan- og Boligudvalgets møde 25. marts og på byrådets møde i april. Foto: Ringsted Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Navn søges til nyt erhvervsområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Navn søges til nyt erhvervsområde
Ringsted - 18. januar 2019 kl. 11:13
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et enigt byråd har besluttet at sætte gang i en navnekonkurrence, der skal lede kommunen på sporet af det helt rigtige navn til det nye store erhvervsområde mellem Jordemodervej og Vestmotorvejen. Erhvervsområdet er på 136 ha eller 1,36 mio. kvadratmeter. Det svarer til hele det gamle kaserneområde eller omkring 190 fodboldbaner.

arrow Læs også: Ringsted gemmer måske på arkæologisk sensation

Ringsted Kommune er i gang med at byggemodne området, og lokalplanforslaget for det nye erhvervsområde er i høring frem til den 20. januar i år. Forventningen er, at de første virksomheder kan flytte ind i 2020.

Navnekonkurrencen løber frem til søndag den 17. februar, hvorefter alle indkomne forslag vil blive bedømt af et dommerpanel. Dommerpanelets anbefaling vil efterfølgende blive forlagt byrådet til endelig vedtagelse.

Der er opstillet tre krav, som navnet skal overholde. Det skal kunne oversættes til engelsk, sige noget om erhvervsområdets geografiske placering i forhold til Danmark og ikke være for langt.

Dommerpanelet udgøres af Jeannette Amdal fra Ringsted Erhvervsforum, to repræsentanter fra Ringsted Kommune og Lene Stengade, direktør for PBI, der ejer Kærup Erhvervspark og er næststørste grundejer i erhvervsområdet ved Jordemodervej.

I konkurrencen vil der blive udtrukket tre vindere blandt alle indkommende forslag. Gevinsten er et gavekort til Ringsted City.

Ringsted Kommune forbeholder sig ret til ikke at anvende nogle af de indkommende forslag.

Forslag skal sendes på e-mail til adressen: vejogejendom@ringsted.dk - skriv "Erhvervsområde" i emnefeltet.

arrow Jagten på Ringsteds historie koster fem mio. kr.
16. februar 2019 kl. 09:09 Opdateret: kl. 09:09
arrow Kæmpe erhvervsområde skyder op ved motorvejen
07. juni 2018 kl. 05:40 Opdateret: kl. 11:10

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk