17. september 2019
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Narkocentral i boligområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Narkocentral i boligområde
Ringsted - 20. marts 2019 kl. 14:25
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 28-årig mand fra Ringsted er blevet idømt fem måneders fængsel på grund af et omfattende salg af diverse narkotika fra mandens bolig i området ved Køgevej i Ringsted.

Politiet troppede op med en ransagningskendelse på mandens bopæl ved middagstid 12. juli sidste år, fordi man havde fået mange henvendelser om, at der var en livlig trafik af forskellige mennesker til og fra boligen.

En medbragt narkohund fandt med hjælp fra den 28-årige hurtigt frem til 303 gram hash, 12 gram amfetamin og 4,5 gram kokain. Der blev også fundet en digital vægt, en grensaks med hashrester, en notesbog, små poser med 0,9 gram afmålt kokain og en halv joint hos den tiltalte.

I retten i Roskilde forklarede den 28-årige, at han skulle dele stofferne med en kammerat, som ikke selv kan skaffe stoffer, fordi han ikke kan gå. Han forklarede også, at han selv ryger omkring 100 gram hash om måneden. Digitalvægten blev brugt til mange forskellige ting, og det var ikke hans notesbog, som politiet fandt, fortalte han.

Den forklaring stemte dog ikke overens med vidneudsagn fra de udsendte betjente, og manden blev fundet skyldig i opbevaring af narkotika med henblik på videresalg. Den tiltalte er straffet adskillige gange for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Manden blev også fundet skyldig i adskillige færdselsovertrædelser. Han havde fået inddraget sit kørekort, men er alligevel blevet stoppet gentagne gange bag rattet i en bil af politipatruljer. Desuden er han blevet stoppet på motorcykel, selv om han aldrig har taget motorcykelkørekort. Han fik derfor frataget sin ret til at føre motordrevet køretøj i yderligere seks måneder og skal betale sagens omkostninger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk