26. september 2020
- Vi vil aldrig drage nytte af en anden klubs ulykke, siger Rene Nielsen, forretningsfører i Sorø Golfklub, der på det seneste har oplevet medlemsfremgang. Foto: Anders Ole Olsen
- Vi vil aldrig drage nytte af en anden klubs ulykke, siger Rene Nielsen, forretningsfører i Sorø Golfklub, der på det seneste har oplevet medlemsfremgang. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nabogolfklub har fået flere medlemmer, end de plejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nabogolfklub har fået flere medlemmer, end de plejer
Ringsted - 05. december 2019 kl. 14:58
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Mens Skjoldenæsholm Golfcenter ved Jystrup nord for Ringsted graver sig længere og længere ned i et golfhul, går det anderledes fremad for andre nærliggende klubber.

arrow Læs også: Golfklubejer om flygtende medlemmer: Det undrer os

Hos Sorø Golfklub oplever man ligefrem medlemsfremgang, men om det hænger sammen med det nylige medlemsfald på ca. 200 golfere fra golfcenteret i Skjoldenæsholm er mindre klart.

- Vi har ikke fået 200 nye medlemmer, det kan jeg roligt bekræfte, men vi har fået flere, end vi plejer på det her tidspunkt på året, siger Rene Nielsen fra Sorø Golfklub, der i øjeblikket tæller 900 på papiret, hvoraf 700 af dem er aktive medlemmer.

I kontrast hertil står Skjoldenæsholm Golfcenter med sine 350 fuldtidsmedlemmer, der før fristen for kontingentfornyelse 2020 bestod af 550.

Vil ikke stjæle golfere
I skrivende stund har Sorø Golfklub et tilbud ude til »medlemmer af en anden Dansk Golf Union-klub«. Med medlemsskabet, der koster 5200 kroner, følger, at man fra 1. april ikke bare kan benytte Sorø Golfklubs bane, men også samarbejdspartnernes i Skovbo, Harekær, Næstved og Brøndby.

Tilbuddet er sendt ud til eksisterende såvel som potentielle medlemmer. Men som Rene Nielsen fastslår, har det aldrig været intention at stjæle medlemmer fra Skjoldenæsholm Golfcenter.

- Vi synes, det er tragisk, når golfbaner lukker, så vi har bevidst været forbeholdne i forhold til annoncering. Den beslutning blev allerede truffet i sensommeren, hvor vi godt kunne se, hvor det gik hen ad for Skjoldenæsholm Golfcenter, siger Rene Nielsen og tilføjer:

- Vi har en del tidligere medlemmer fra Skjoldenæsholm, og jeg er da også blevet ringet op af nuværende. Vi tager hjertens gerne imod nye medlemmer, ja alle dem, vi kan få, men vi vil aldrig drage nytte af en anden klubs ulykke.

arrow Stor golfklub halveret
04. december 2019 kl. 10:43 Opdateret: kl. 11:22
arrow Så faldt afgørelsen: Nej til golfboliger
29. oktober 2019 kl. 13:48 Opdateret: kl. 13:48
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk