30. oktober 2020
Veje og stier i og omkring Lystanlægget ser ud til at være gerningssted for endnu et overfald begået af en mystisk mand mod tilfældige mennesker på gaden. Nu vil politiet gerne i kontakt med en ældre kvinde med rollator og et yngre par. Foto: Jens Wollesen
Veje og stier i og omkring Lystanlægget ser ud til at være gerningssted for endnu et overfald begået af en mystisk mand mod tilfældige mennesker på gaden. Nu vil politiet gerne i kontakt med en ældre kvinde med rollator og et yngre par. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mystisk serie-voldsmand mistænkes for overfald på ældre kvinde med rollator

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mystisk serie-voldsmand mistænkes for overfald på ældre kvinde med rollator

En ukendt ældre kvinde og et hjælpsomt par søges af politiet. De er muligvis offer for og vidner til endnu en tilføjelse på sagen om tilfældige overfald.

Ringsted - 08. september 2020 kl. 19:09
Af Anne Wandahl
arrow Læs også: Sigtet for serievold og dyremishandling

Tre opmærksomme, unge kvinder fra Ringsted har hjulpet politiet med oplysninger i sagen om den ukendte mand, der lørdag den 29. august helt uden grund overfaldt tilfældige, fortrinsvis ældre borgere flere steder i Ringsted.

De hjælpsomme vidners oplevelser tyder på, at politiet nu står med et nyt offer, der mangler en identificering, oplyser pressetalsmand Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi.

- De tre vidner befandt sig ved stisystemet i Lystanlægget tæt på biblioteket nær Anlægsvej lørdag den 29. august mellem klokken 14 og 16. De har beskrevet, at de så en ældre dame klædt i hvid cardigan og en lys nederdel. Hun gik med en rollator, da en mand indhentede hende bagfra og sparkede hende i hvert fald én gang, hvorefter han forsvandt, oplyser Martin Bjerregaard.

De tre vidner har desuden beskrevet, hvordan en mand og en kvinde cirka i 30'erne kort efter tilbød at hjælpe den ældre kvinde.

- Vi ved hverken, hvem den overfaldne kvinde med rollatoren eller det hjælpende par er. Det vil vi gerne vide, for vi står tilsyneladende med endnu et tilfælde af et helt umotiveret overfald på tilfældige borgere, siger Martin Bjerregaard.

De tre vidner beskriver overfaldsmanden med samme signalement, som i de foreløbig fire andre tilfælde af umotiverede overfald lørdag den 29. august.

Ét af tilfældende gik ud over en 79-årig kvinde fra Ringsted, der også blev overfaldet tæt på Lystanlægget på Anlægsvej. Også i dette tilfælde kom manden bagfra og sparkede først kvindens hund, derefter slog han kvinden i ansigtet og tog hendes metalstok, som han brugte til at slå hende på skulderen.

Den 79-årige luftede hund og gik ikke med rollator. Derfor er det politiets opfattelse, at de tre unge kvinder ikke var vidner til overfaldet på hende, men en helt anden, ældre dame.

Den ukendte gerningsmand beskrives som 20-40 år og 170-175 centimeter høj. Han er lys i huden og har et rundt hoved med kort, brunt hår. Ifølge ofre og vidner til de første fire anmeldelser talte han meget på et fremmedsprog af muligvis østeuropæisk oprindelse.

Den overfaldne kvinde med rollatoren og det hjælpsomme par i 30'erne kan kontakte politiet på telefon 1 1 4.

arrow Serievoldsmand trådte på den lokale politimands faglige ære
13. september 2020 kl. 00:04 Opdateret: kl. 21:04
arrow Virkeligt mange tip hjalp med at finde den mistænkte for serievold
12. september 2020 kl. 18:19 Opdateret: kl. 18:19
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk