2. december 2020
Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mystisk mand overfalder tilfældige med slag og spark: Nu er der nyt i sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mystisk mand overfalder tilfældige med slag og spark: Nu er der nyt i sagen
Ringsted - 03. september 2020 kl. 09:48
Af Jakob Fønss

Midt- og Vestsjællands Politi har i løbet af det seneste døgn modtaget flere anmeldelser om vold i Ringsteds gader i lørdags, efter at politiet onsdag efterlyste hjælp til at komme på sporet af en voldsmand, som menes at stå bag alle forhold.

arrow Læs også: 25-årig varetægtsfængslet for vold mod flere ældre kvinder

- Siden vi i går udsendte en efterlysning af vidner og ofre til vold begået lørdag 29. august i Ringsted, har vi fået mange henvendelser fra borgere. Der er kommet flere gode tips, som politiet nu arbejder videre med for at finde frem til den mistænkte mand. Vi vil stadig gerne i kontakt med flere mulige ofre og vidner, lyder opfordringen torsdag formiddag fra kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi Charlotte Tornquist.

En 73-årig kvinde fra Ringsted anmeldte onsdag, at hun også var blevet udsat for vold formentlig af samme mand, som politiet efterlyste i går. Kvindens pårørende havde læst om den efterlyste mand og underrettet den 73-årige.

Hun anmeldte herefter til politiet, at hun samme lørdag omkring klokken 11.30 passerede en bænk i Tinggade, hvor en mand sad med et par flasker spiritus ved siden af sig.

Da hun passerede, rejste manden sig og sparkede hende pludselig på det ene lår og ballen uden at sige noget.

Hun skyndte sig videre for at slippe væk fra gerningsmanden. Han beskrives som en 30-40 årig mand med østeuropæisk udseende. Han var cirka 175 centimeter høj og havde en hætte trukket op over hovedet.

Hvis man har oplysninger i voldssagerne fra lørdag, kan politiet kontaktes på telefon 114.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk