14. juli 2020
Til daglig er Majken Ludvigsen pølsemutter i Baghusets pølsevogn på Torvet, der bliver prydet af pokalen for verdensmesterskabet. Foto: Nikolaj Kennov Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Til daglig er Majken Ludvigsen pølsemutter i Baghusets pølsevogn på Torvet, der bliver prydet af pokalen for verdensmesterskabet. Foto: Nikolaj Kennov Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Muskelbundtet Majken blev verdensmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Muskelbundtet Majken blev verdensmester

40-årige Majken Ludvigsen sælger til hverdag pølser fra Baghusets pølsevogn, men hun er også nykåret verdensmester i bodybuilding.

Ringsted - 22. november 2019 kl. 15:19
Af Nikolaj Kennov Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag 6. november byttede Majken Ludvigsen pølsevognen på Torvet ud med New York, hvor hun om lørdagen blev verdensmester i bodybuilding for kvinder.

- Det var helt surrealistisk, og jeg må indrømme, at jeg først helt fattede det dagen efter, siger Majken Ludvigsen, der atter deler pølser ud fra Baghusets pølsevogn her godt og vel halvanden uge efter mesterskabet for amatør-bodybuildere.

- Derfor fulgte der ikke penge med, men jeg har da den her, siger Majken Ludvigsen og flagrer med det tydelige tegn på mesterskabet: Pokalen, der er udformet som en bronzefarvet kvindelig bodybuilder i miniformat, ikke helt ulig Majken Ludvigsen, når hun flekser og spænder med mullerne.

En pølse eller to

På pokalens sokkel er verdensmesterskabet indgraveret til fremvisning for de forbipasserende, der måtte stoppe op og få en hotdog eller bøfsandwich.

Majken Ludvigsen er glad for, at det gik så godt til verdensmesterskaberne, men det har kun gjort, at hun nu lægger sig ekstra meget i selen.

- Kan jeg vinde det her, kan jeg vinde alt. Nu går jeg efter det professionelle mesterskab, siger Majken og skubber en frankfurter i bund i et brød, inden hun sender et blink i journalistens retning:

- Men først skal jeg lige slappe af og nyde sejren, og så må man godt spise en pølse eller to.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk