18. september 2019
Elever fra Ringsted Musik- og Kulturskole demonstrerede deres kunnen ved Ringsted Børnefestival i lørdags. Foto: Mie Neel
Elever fra Ringsted Musik- og Kulturskole demonstrerede deres kunnen ved Ringsted Børnefestival i lørdags. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikskoles jubilæum fejres over to dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikskoles jubilæum fejres over to dage
Ringsted - 14. juni 2018 kl. 15:10
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Både i aften og i morgen fredag fejrer Ringsted Musik- og Kulturskole 50 års jubilæum. Det sker med et storstilet jubilæumsprogrammed omkring 100 medvirkende artister. Programmet byder på en overdådighed af musik.

Først møder gæsterne Street Parade, der leverer livlige samarytmer udenfor Springbrættet, som hører til musikskolen.

Derefter fortsætter koncerten indendørs med et overflødighedshorn af musik, leveret af det store gallaorkester, saxofon-orkestret, korsangere og en række solister.

Der bliver numre som »Når lyset bryder frem«, »Det ikke det du siger«, »Jeg vil la' lyset brænde«, der præger første halvdel af festlighederne. Ind imellem vil skolens dramahold optræde. I pausen får gæsterne mulighed for at se elevkunst. Efterfølgende fortsætter koncerten med et mix af forskellige musikalske indslag arrangeret af musikskolens lærere.

I morgen aften er repræsentanter for byrådet indbudt, og Ringsted Kommunes borgmester Henrik Hvidesten (V) vil holde en tale.

Der har været rift om billetterne til de to forestillinger, for musik- og kulturskolen melder om totalt udsolgt til begge forestillinger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk