23. juni 2021
Lørdag 19. juni slutter Ringsted Musik- og Kulturskole en nedlukningspræget sæson af med en koncert på torvet. Billedet her er fra indvielsen af torvet tilbage i 2018, hvor musikskolen også gav koncert.
Lørdag 19. juni slutter Ringsted Musik- og Kulturskole en nedlukningspræget sæson af med en koncert på torvet. Billedet her er fra indvielsen af torvet tilbage i 2018, hvor musikskolen også gav koncert.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikskole jubler: Alle kan spille med fra på fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikskole jubler: Alle kan spille med fra på fredag
Ringsted - 18. maj 2021 kl. 14:05
Af Alexander de Summer-Brason Welford

Natten til tirsdag landede alle Folketingets partier undtagen Nye Borgerlige en ny aftale om yderligere genåbning af landet. Det betyder, at alt undtagen natklubber og diskoteker kan åbne fra på fredag.

Den beslutning vækker blandt andet glæde hos Ringsted Musik- og Kulturskole, som endelig kan byde elever over 18 år velkommen igen og desuden må sætte strøm til mikrofonerne og sangundervisningen.

- Det er det, vi har gået og ønsket os i lang tid. Vi fik ikke lov til det sidst, så nu tegner alt lyst, siger Jacob Brandt Jensen, leder af Ringsted Musik- og Kulturskole.

Skolen har været delvist åben siden midten af april for elever under 18 år, men det har været en bittersød fornemmelse.

- Det har været rigtig svært ikke at kunne lukke alle elever ind, fordi vi har jo elever helt op til 25 år, fortæller Jacob Brandt Jensen.

I kølevandet på en lang nedlukning har skolen justeret sæsonen, så den kan blive sluttet af med musikalsk bravur.

- Vi kigger ind i fire hele uger med undervisning i stedet for to uger, så vi kan lave en rigtig god afslutning med en masse musik. Så runder vi det hele af med koncert 19. juni på torvet i Ringsted, fortæller musikskolelederen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk