31. juli 2021
Der bliver masser af musikalske indslag på torvet på lørdag. Foto: Ringsted Musik- og Kulturskole
Der bliver masser af musikalske indslag på torvet på lørdag. Foto: Ringsted Musik- og Kulturskole
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikskole giver koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikskole giver koncert
Ringsted - 18. juni 2021 kl. 08:11

På trods af en sæson med undervisning bag skærmene har Ringsted Musik & Kulturskole valgt at holde sæsonafslutning lørdag 19.juni kl. 10.00 - 13.30 på Valdemarscenen foran Sct. Bendts Kirke.

Alle bands, kor og orkester har ikke haft mulighed for at øve ret længe pga. alle restriktionerne, men alligevel har elever og lærere formået at få sammensat et stærkt program med en bred vifte af musik.

Dagen indledes med, at Ringsted Street Parade vækker byen med en tur gennem byens gader med sambarytmer og hornmusik. Optoget ender ved Valdemarscenen på Ringsted Torv, hvor alle sammenspilsholdene venter på at komme i gang.

Skolen stiller med fem bands, der spiller en masse pop, jazz og rockmusik, og omkring kl. 12 vises et potpourri af alle de digitale koncerter og projekter, der er løbet over skærmene i de sidste halvandet år, hvor coronaen har raset.

Der bliver blandt andet et dejligt gensyn med skolens stort anlagte online julekalender og fra de mange digitale cafeer, hvor eleverne spillede hjemmefra dagligstuen via deres mobiltelefon.

Skolens lærere har samlet et stort orkester, der vil give en forsmag på det store alsangsprojekt, som er planlagt til at løbe af stablen i foråret 22. Der bliver fællessang med publikum og det er korleder Anne Lindahl, der leder slagets gang.

Ringsted Big Band under ledelse af Erik Pyndt og Asbjørn Kamban lukker en meget speciel sæson for Ringsted Musik & Kulturskole med en gang solid jazz.

Alle Musik & Kulturskolens lærere ser frem til at komme i gang med den normale undervisning efter sommerferien.

Alle er velkomne til afslutningskoncerten, hvor der er fri entre.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk