23. februar 2020
Krølle Erik fortæller om sit liv som musiker og om skyggesiden, som var fyldt af alkohol. Pr-foto
Krølle Erik fortæller om sit liv som musiker og om skyggesiden, som var fyldt af alkohol. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikforedrag om den syngende murer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikforedrag om den syngende murer
Opdateret 17. januar 2020 kl. 09:21
Ringsted - 17. januar 2020 kl. 09:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Café Skema, Nørregade 2, Ringsted, kan man den 23. januar klokken 19 - 21 høre et musikforedrag om Krølle Erik - Den syngende Murer.

Krølle Erik er en levende legende på den danske musikscene med en fortid i bands som Paddy Doyles, Van Dango, Delta Blues Band, Christianhavns Blues Band og hans eget Krølle Eriks blues band.

Erik vil på aftenen selvfølgelig spille noget bluesmusik. Han vil desuden fortælle om skyggesiden af det udadvendte musikerliv, som han har levet gennem 50 år. For til den musiske fortælling hører også en historie om massivt alkoholmisbrug. Erik begyndte at lide af panikangst, som han opdagede, at han kunne dulme med alkohol og alkohol endte med at blive en trofast følgesvend gennem 25 år.

Krølle Erik møder efter de mange år i alkoholens tåger ved et tilfælde en alternativ behandler, Elisabeth Malung, som tidligere har hjulpet alkoholikere ud af misbrug. De to får etableret en kontakt og et behandlingsforløb, som kort fortalt går ud på at genoprette kroppens naturlige balancer med de rette og store doser af vitaminer.

Krølle Erik vil fortælle om teorierne bag den alternative behandlingsform og han vil fortælle om sin egen rejse tilbage til livet. Til sit liv som musiker, som murer og som foredragsholder.

Krølle Erik deltog senest på Folkemødet på Bornholm med sit foredrag.

LOF Ringsted står for arrangementet, og tør godt love, at det er en rørende, overraskende og farverig historie, der venter.

Det er en historie om levet liv, om livet, der tager livtag med os som mennesker. Det er en historie, hvor musikken er et uomtvisteligt element - og det er da også musikken, som Krølle Erik er allermest kendt for.

Der er naturligvis mulighed for at forsyne sig med drikkevarer i Café Skemas bar.

Billetter kan købes på LOF hjemmeside www.lof.dk/ringsted telefon 20 28 53 43, ringsted-kontor@lof.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk