17. oktober 2019
Der var fredag formiddag fuld gang i arbejdet med at få lagt granitten på plads. Det generer trafikken i rundkørslen på Torvet i Ringsted. Foto: Jakob Fønss
gallery icon

Se billedserie

Der var fredag formiddag fuld gang i arbejdet med at få lagt granitten på plads. Det generer trafikken i rundkørslen på Torvet i Ringsted. Foto: Jakob Fønss
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Montering af granitsten generer trafikken på Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Montering af granitsten generer trafikken på Torvet
Ringsted - 12. juli 2019 kl. 11:31
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kort efter den storstilede åbningsfest af Nørregade og Torvet er der igen gang i arbejdet ved rundkørslen ved Sct. Bendtsgade og Nørregade på Torvet i Ringsted. Derfor er der igen spærret for gennemkørsel til de to centrale handelsgader.

arrow Læs også: Klimaprojekt i Nørregade fejret i regn

Det skyldes ifølge Ringsted Forsyning, at den midlertidige asfalt, der er lagt ved midterhellen ved Sct. Bendtsgade samt i fodgængerfelter i rundkørslen, skal udskiftes med granitsten.

Granitten blev forsinket og kunne derfor ikke lægges samtidig med det øvrige arbejde.

»Nu er granitten ankommet, og vi er derfor i gang med at fjerne asfalten og lægge granitten ned i belægningen samt opstribe fodgængerfeltet. Midterhellen bliver magen til den du ser ved Sct. Knudsgade«, skriver Ringsted Forsyning på sin Facebook-side.

Forsyningen oplyser samtidig, at arbejdet ved Sct. Bendtsgade og Nørregade ved rundkørslen på Torvet udføres i uge 28 og uge 29. Herefter vil der være en hærdetid for betonunderlaget, så først i begyndelsen af august vil færdsel igen kunne ske uden begrænsninger.

arrow Den kinesiske regering forsinker torveprojektet
22. september 2017 kl. 12:44 Opdateret: kl. 12:45

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk