4. juni 2020
Ejer af Casanova Møbler Bjarne Jensen har længe været meget frustreret over Ringsted Kommunes omfattende og langstrakte klimarenoveringsprojekt i Ringsteds bymidte. Foto: Jens Wollesen
Ejer af Casanova Møbler Bjarne Jensen har længe været meget frustreret over Ringsted Kommunes omfattende og langstrakte klimarenoveringsprojekt i Ringsteds bymidte. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møbelbutik er tvunget i knæ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møbelbutik er tvunget i knæ
Ringsted - 15. juni 2019 kl. 01:54
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Casanova Møbler i Nørregade i Ringsted er nu i en så alvorlig økonomisk situation, at butikken fredag aften på sin Facebook-side meddelte sine mange kunder, at man er nødt til at lukke butikken i et par dage for at få et overblik over varelageret.

arrow Læs også: Casanova Møblers webshop får nyt liv hos Paustian A/S

»Stort set alle tiltag har været forsøgt. Flere større udsalg, besparelser over en bred kam, adskillige opsagte medarbejdere (med tab af knowhow), søgen efter kapital, aftaler med leverandører, dialog med kommunen, omtale i medierne, osv., men 5 måneder med 15 fuldstændig tomme p-pladser, er hårdt. Der arbejdes på løsninger, men i den usikre situation har vi valgt at holde butikken lukket nogle dage, blandt andet med henblik på at få optalt varelager«, skriver butikken til sine omkring 80.000 følgere på Facebook.

Casanova Møblers ejer Bjarne Jensen har tidligere beklaget sig i DAGBLADET over Ringsted Kommunes langvarige renovering af midtbyens kloaksystem og kommunens manglende kompensation til de hårdt prøvede butiksejere i bymidten.

Der har været spærret for gennemkørsel i Nørregade i over et år.

Casanova Møblers krise blev intensiveret, da gravearbejdet i midten af februar lukkede butikken inde og gjorde det næsten umuligt for leverandører og kunder at nå frem til butikken, der strækker sig over 10 lejemål i Nørregade.

arrow Aktiv og succesrig finansmand står bag opkøbet af Casanova Møbler
14. september 2019 kl. 07:17 Opdateret: kl. 22:56
arrow Mange privatkunder er ramt af konkurs
20. juni 2019 kl. 13:27 Opdateret: kl. 13:35
arrow Stor møbelbutik erklæret konkurs
20. juni 2019 kl. 12:17 Opdateret: kl. 12:17
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk