18. november 2017
Torsdag var der ingen grund til at køre til Dagli Brugsen i Høm for at købe ind, for butikken blev lukket, efter der blev fundet det, der kunne ligne muse-ekskrementer, torsdag formiddag. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Torsdag var der ingen grund til at køre til Dagli Brugsen i Høm for at købe ind, for butikken blev lukket, efter der blev fundet det, der kunne ligne muse-ekskrementer, torsdag formiddag. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mistanke om skadedyr lukker Dagli Brugsen i Høm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mistanke om skadedyr lukker Dagli Brugsen i Høm
Opdateret 19. oktober 2017 kl. 15:28
Ringsted - 19. oktober 2017 kl. 14:26
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Handlende, der plejer at gøre deres daglige indkøb i Dagli Brugsen i Høm, måtte køre et andet sted hen torsdag, da butikken var lukket.

arrow Læs også: Kunde: Jeg vil ikke handle i Dagli Brugsen mere

Det skete efter forretningen havde fået besøg af Fødevarestyrelsen torsdag formiddag. Butiksuddeler Anders Jensen fik her besked om, at der angiveligt var blevet fundet muse-ekskrementer på butikkens koldlager.

- Vi gør alt, hvad vi kan for at finde ud af, om der er et problem, fortæller Anders Jensen, der fokuserer på at åbne butikken hurtigst muligt igen.

- Vi håber at kunne åbne igen i morgen og er selvfølgelig kede af, at der er nogen, der er kørt forgæves, siger butiksdirektøren. I mellemtiden var der blevet sat et stort skilt på døren til butikken med meddelelsen om, at butikken er midlertidigt lukket på grund af mistanke om skadedyr.

Torsdag eftermiddag blev Skadedyrsbekæmpelsen tilkaldt. Butikken skulle undersøges yderligere med henblik på at få konstateret, om der rent faktisk er skadedyr i Dagli Brugsen i Høm.

Eftermiddagen i forretningen blev også brugt på at rengøre varer, der kunne være inficeret af potentielle skadedyr. Butiksdirektøren vil ikke komme nærmere ind på, hvilke varer der er tale om.

arrow Mus er skyld i Dagli Brugsens lukning
20. oktober 2017 kl. 14:30 Opdateret: kl. 15:31
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk