25. april 2019
Borgmester Henrik Hvidesten fik også vist sin partikollega Ellen Trane Nørby Café Ingeborg i forbindelse med sundhedsministerens besøg på Knud Lavard Centret torsdag eftermiddag. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Borgmester Henrik Hvidesten fik også vist sin partikollega Ellen Trane Nørby Café Ingeborg i forbindelse med sundhedsministerens besøg på Knud Lavard Centret torsdag eftermiddag. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Minister var begejstret for udvidelsesplaner ved ældrecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Minister var begejstret for udvidelsesplaner ved ældrecenter
Opdateret 11. oktober 2018 kl. 17:32
Ringsted - 11. oktober 2018 kl. 17:21
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) er ikke bleg for at indrømme, at hun synes, der er langt fra Ringsted til Slagelse Sygehus.

arrow Læs også: Entreprenør er fundet til opførelse af sundhedshus

Derfor var hun torsdag eftermiddag på besøg på ældrecenteret Knud Lavard Centret i Ringsted for at høre om kommunens planer for et kommende sundhedshus, der skal bygges i forlængelse af det nuværende ældrecenter.

- Jeg synes, det er nogle spændende planer, som Ringsted Kommune har præsenteret mig for i dag. Det bekræfter mig i formodningen om, at kommunerene er klar til at tage sig af langt flere af de opgaver, som i dag ligger på sygehusene. Hvad der ikke er svært, skal være nært, påpegede ministeren.

Hun blev mødt på ældrecenteret af borgmester Henrik Hvidesten, direktør for social- og sundhed og arbejdsmarkedsområderne Andreas Jegstrup og centerchef for Social- og Sundhedscenter Alice Morsbøl.

De kunne blandt andet fortælle ministeren, at kommunen er tæt på at kunne præsentere et lægehus fra byen, som er klar til at flytte ind i stueetagen, når det nye kommunale sundhedscenter i to etager er bygget.

Læs mere i DAGBLADET Ringsted fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk