18. september 2021
Der er fare for skybrud i Ringsted og omegn tirsdag eftermiddag. Foto: Coloubox
Der er fare for skybrud i Ringsted og omegn tirsdag eftermiddag. Foto: Coloubox
Foto: /colourbox.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Minimal risiko for lokale skybrud og torden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Minimal risiko for lokale skybrud og torden
Opdateret 27. juli 2021 kl. 13:41
Ringsted - 27. juli 2021 kl. 11:05
Af Niels Nedergaard

Tirsdag er der en mindre risiko for, at Ringsted og omegn kan blive ramt af kortvarige lokale skybrud og torden, skriver DMI.

Mandag blev flere steder i landet ramt af lokale skybrud. Blandt andet på Vestsjælland, hvor der pludselig stod vand op til knæhøjde i løbet af en halv time.

Og tirsdag er der igen chancer for store skyl, og derfor advarer DMI mod lokale skybrud og torden.

Ringsted slap med skrækken og uden de store skybrud i løbet af mandagen, men tirsdag kan borgerne i byen muligvis blive ramt. Det er især i tidsrummet mellem 12.00-21.00, at der er en risiko for at få regnen at se samt høre bulder og brag.

Uvejret ser dog ikke ud til at nå til Ringsted lige nu, men man skal ikke langt væk, før man kan høre bulder og brag samt se regnen sile ned, fortæller DMI tirsdag eftermiddag.

- Der er kommet en del byger med torden øst for Ringsted og også i Roskilde, så hvis man går uden for og kigger, så kan man godt se, at det ulmer, siger Mette Wagner, der er vagthavende hos DMI.

Tidligere på dagen skrev DMI ellers følgende på sin hjemmeside.

»I dag er det endnu en dag med kraftige regn- og tordenbyger. Bygerne begynder at komme allerede om formiddagen, og vil i eftermiddag og i aften være med lyn og torden. De vil stedvis kunne give skybrud. Ud på aftenen klinger bygerne af,« skrev DMI på sin hjemmeside tirsdag morgen.

DMI varslede desuden den såkaldte Kategori 1-varsel, som betegner risikoen for voldsomt uvejr. Her var hele landet en del af advarslen, og derfor gjorde de opmærksomme på, at man skulle være påpasselige, hvis man havde udendørs aktiviteter eller lignende.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk