21. oktober 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Menighedsrådets første opgave bliver at finde ny sognechef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Menighedsrådets første opgave bliver at finde ny sognechef
Ringsted - 16. oktober 2020 kl. 14:51
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Når det nye menighedsråd i Ringsted Sogn trækker i arbejdstøjet den 29. november, bliver én af deres første store opgaver at finde afløseren til Henning Simoni.

Efter fem år i stolen som adm. chef i Ringsted Sogn, har han nemlig opsagt sin stilling for at gå pension i udgangen af januar næste år.

- Jeg har opsagt min stilling med udgang i slutningen af januar, så én af opgaverne bliver selvfølgelig at finde min afløser, siger Henning Simoni, der snart fylder 67 år.

- Tiden er ved at være inde til at gå fra en stilling, jeg ellers har holdt meget af at bestride, siger han.

Nyt menighedsråd begynder 29. november

Der kom ingen konkurrerende bud på nye medlemmer til menighedsrådet i Ringsted Sogn, end dem fandt til menighedsrådsvalget den 15. september, der blev afholdt efter nye, mere demokratiske valgregler.

Det vil sige, at alle 15 medlemmer af menighedsrådet skulle stemmes ind, uanset hvor meget eller lidt rift, der var om pladserne.

Efter Ringsted Sogn lukkede for muligheden for at indsende en alternativ liste den 13. oktober, betyder det således, at årets menighedsrådsvalg officielt er afsluttet.

Det nye menighedsråd konstituerer sig i midten af november og har officielt første arbejdsdag den 29. november, hvor man – ifølge Henning Simoni – nok først skal kigge på sognets organisation.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk