21. februar 2020
McDonalds vil gerne give foreninger eller andre interesserede mulighed for at overtage overflødige legeredskaber. Foto: Jens Wollesen
McDonalds vil gerne give foreninger eller andre interesserede mulighed for at overtage overflødige legeredskaber. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: McDonalds giver legeland væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

McDonalds giver legeland væk
Ringsted - 12. februar 2019 kl. 15:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis din lokale skole eller forening står og mangler et legeland, så er der nu mulighed for at erhverve sig et helt legeland.

arrow Læs også: Baristakaffe rykker ind hos burgerrestaurant

Da Ringsted Outlet bygger et stort legeområde for de mindste gæster, sløjfer McDonald's restaurantens legeland og i den forbindelse gives det væk. Det oplyser Jacob Hansen, der er supervisor i restauranten.

- Vi har besluttet at give vores legeland væk efter først til mølle princippet. Legelandet er cirka seks år gammelt, men har fortsat mange års gode lege i sig. Så vi håber det kan bringe glæde hos en lokal forening, skole, landsby eller lignende, siger Jacob Hansen.

De eneste krav, McDonald's stiller, er, at legelandet er pillet ned senest 10. marts klokken 24, at modtagerne selv piller det hele ned og at eventuelle omkostninger forbundet med at fjerne legelandet ligger hos dem, som får legelandet.

Legelandet måler fire gange fire meter og er cirka seks meter højt.

Hvis legelandet har interesse, skal man kontakte Jacob Hansen på e-mail: jacob.hansen@mcbuhl.dk eller på telefon 22 92 85 25.

arrow Ny legeplads er åbnet
29. marts 2019 kl. 10:11 Opdateret: kl. 10:13
arrow Bedst på burgerrestaurant
06. februar 2019 kl. 18:01 Opdateret: kl. 14:34

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk