17. januar 2019
En lang kørertur fra Kolding endte foran McDonald?s i Ringsted, hvor kollegerne var klar til at fejre Jacob Hansen.Foto: Hans-Henrik Lærke
gallery icon

Se billedserie

En lang kørertur fra Kolding endte foran McDonald?s i Ringsted, hvor kollegerne var klar til at fejre Jacob Hansen.Foto: Hans-Henrik Lærke
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: McDonald's bedste restaurantchef i Danmark arbejder i Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

McDonald's bedste restaurantchef i Danmark arbejder i Ringsted
Ringsted - 08. februar 2018 kl. 13:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Storsmilende steg Jacob Hansen ud af limosinen foran McDonald's.

Her stod hans medarbejdere klar til at hylde ham til tonerne af »You're simply the best«.

23-årige Jacob Hansen blev onsdag aften kåret til Årets Restaurantchef 2017 blandt McDonald's 88 chefer ved et award-show i Kolding.

- Det var helt vildt og en fed og sjov følelse, der gik gennem kroppen. Det kan ikke rigtig sammenlignes med noget, måske en nyforelskelse, sagde manden i centrum.

- Alle, der var der i teatersalen på Comwell i går, ved hvad det indebærer at være chef i McDonald's. Det gør bare hæderen endnu bedre, lød det fra årets restaurantchef, der på vej op mod scenen og prisoverrækkelsen kunne bevæge sig forbi restaurantkædens ledere og chefer.

Sammen med nogle kolleger blev titlen fejret i aftes og nat, inden turen gik mod Ringsted. Her stod kolleger og venner klar med flag og lykønskninger til ham.

Manden bag nomineringen af Jacob Hansen er hans chef og ejer af McDonald's i Ringsted Christian Buhl Jørgensen.

- Jacob har vist ekstremt ejerskab. Han er dygtig til at sætte et hold og motivere alle. Han forstår at stå i spidsen for et team, der udvikler sig, lyder de rosende ord fra chefen, der særligt udmærker sin restaurantschefs rolle i forbindelse med indførslen af det nye system, Din McDonald's, i restauranten i Ringsted.

- Jacob har virkelig gået til konverteringen med et positivt og nysgerrigt sind. Det kræver sit at få en medarbejderstab på 65 forskellige individer til at omstille sig til en anden måde at arbejde på, men Jacob og hans team af ledere har på fornemste vis fået alle med på rejsen. Alle i restauranten løfter i flok anført af Jacob, siger Christian Buhl Jørgensen.

Ud over æren blev Jacob Hansen præmieret med 10.000 kroner. Han har arbejdet hos McDonald's siden 2012. I 2015 overtog han roret i restauranten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk