9. december 2019
Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Markant bygning har fået et smukt løft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Markant bygning har fået et smukt løft
Opdateret 06. juli 2019 kl. 12:40
Ringsted - 06. juli 2019 kl. 12:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omgivelserne er i top for den store bygning på Torvet 10 i Ringsted. Den har stået tom, siden Nordea først på året samlede sine medarbejdere i nabobygningen.

arrow Læs også: Direktør: Det er faktisk gået hurtigt i Nørregade

Efter en renovering af facaden og en udskiftning af taget håber og tror ejendomsmægler Christian S. Christiansen fra Nordicals, at det sjældent udbudte lejemål med den unikke beliggenhed snart bliver udlejet til en eller flere lejere.

- Det er det sidste ledige lejemål med en så central placering ud mod det nye torv. Det har da også skabt en del interesse, og vi har haft indledende samtaler med flere interesserede kunder, men det er endnu ikke blevet så konkret, at vi skulle i gang med at udforme en lejekontrakt, oplyser Christian S. Christiansen.

I alt er der 522 kvadratmeter i stueetagen, fuld kælder og 166 kvadratmeter på 1. sal, som erhvervs-ejendomsmæglerkæden fra Slagelse har fået til opgave at finde lejere til.

- I begyndelsen udbød vi hele arealet som en samlet pakke, men nu har vi åbnet for muligheden for at udleje bygningen i mindre bidder. Der er flere forskellige steder i stueetagen, hvor det kan give god mening at bygge en væg, så lokalet bliver delt i to lejemål, mener Christian S. Christiansen og tilføjer:

- Vi kan mærke, at der er en hel del investorer, som tror på Ringsted, og jo flere succeshistorier, som vi kan fortælle, jo hurtigere kommer udviklingen til at gå i en positiv retning, tilføjer han.

arrow Klimaprojekt i Nørregade fejret i regn
06. juli 2019 kl. 12:44 Opdateret: kl. 10:41

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk