14. oktober 2019
Her ses det glade nye medlem Maria Glerbæk og hendes datter  Mejse Maria. Hun er flankeret af kontorets daglige leder Bibi Rosengaard og lokalbestyrelsesformand Jørn C. Nielsen.  Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Her ses det glade nye medlem Maria Glerbæk og hendes datter Mejse Maria. Hun er flankeret af kontorets daglige leder Bibi Rosengaard og lokalbestyrelsesformand Jørn C. Nielsen. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Maria blev et helt særligt medlem af Sygeforsikringen "danmark"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maria blev et helt særligt medlem af Sygeforsikringen "danmark"
Ringsted - 17. oktober 2018 kl. 12:06
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sygeforsikringen "danmark" bød onsdag formiddag varmt velkommen til medlem nummer 2,5 millioner i det nye regionskontor i Sct. Hansgade i Ringsted. Det blev Maria Glerbæk fra Nørre Jernløse ved Regstrup i Holbæk Kommune, der meldte sig ind i sidste uge og i dag fik overrakt en gavekurv af Ringsted-kontorets daglige leder Bibi Rosengaard og lokalbestyrelsesformand Jørn C. Nielsen.

- Jeg havde svært ved at tro på, da de ringede til mig, så jeg måtte lige lave et kontrolopkald for at sikre mig, at det var sandt, forklarede det glade nye medlem, som fremhøver de mange tilskud og en god forsikring som hovedårsagen til, at hun har valgt at melde sig ind.

Da børn under 16 år kan medforsikres gratis i "danmark", blev Marias datter Mejse Maria på tre måneder medlem ved samme lejlighed.

Sygeforsikringen "danmark"s nyetablerede kontor i Ringsted betjener forsikringsselskabets mere end 300.000 medlemmer i Region Sjælland.

- Udgifterne til medicin, tandbehandlinger, briller, kontaktlinser med mere er ganske betydelige for mange mennesker. Derfor er det fuldt forståeligt, at flere vælger at komme med i "danmark", så de kan få dækket en del af disse udgifter, siger Bibi Rosengaard.

Sygeforsikringen "danmark" udbetalte sidste år næsten tre milliarder kroner i tilskud til medlemmernes udgifter til blandt andet medicin, tandbehandlinger, briller og kontaktlinser, vaccinationer, fysioterapi og kiropraktik med mere.

- Tilgangen af nye medlemmer øger mulighederne for at holde omkostningerne nede, og på den måde bliver der flere penge til tilskud, påpeger Bibi Rosengaard.

Tilfredsheden med at være med i "danmark" er højere end nogensinde tidligere, viser foreningens seneste medlemsundersøgelse.

- Sygeforsikringen "danmark" er samtidig den finansielle virksomhed i landet, der har det allerbedste omdømme. Det fremgår af Finansimage 2018, der er en helt ny uafhængig analyse, udarbejdet af analysevirksomheden Wilke på grundlag af besvarelser fra godt 5.000 repræsentativt udvalgte danskere. Det er vi faktisk særdeles godt tilfredse med siger Jørn C. Nielsen.

Han kunne ved dagens fejring også oplyse, at Sygeforsikringen "danmark" blev stiftet i 1973 og i 1986 rundede en halv million medlemmer.

- Dengang var vi i tvivl, om vi kunne udvide vores medlemsskare yderligere, fordi kartoffelkuren gik ind og fjernede muligheden for at få fradrag, når man var medlem hos os, men vi kan jo nu konstatere, at det lykkedes for os, tilføjede han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk