28. maj 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange nye rutiner skal på plads i dagtilbud og skoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange nye rutiner skal på plads i dagtilbud og skoler

Sundhedsstyrelsens retningslinjer for genåbning af skoler og dagtilbud kræver meget planlægning og forberedelse, vurderer Ringsted Kommune.

Ringsted - 08. april 2020 kl. 13:16
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ringsted Kommunes skoler og dagtilbud bliver ikke klar til at åbne onsdag 15. april. I stedet satser kommunen på at åbne mandag 20. april.

arrow Læs også: Ringsted Privatskole begynder tidligere: Elev græd, da hun ikke skulle i skole

- Det er af største vigtighed for os, at genåbningen er ordentligt planlagt, så der er tryghed for alle børn, forældre og ansatte. Vi skal alle - både på institutioner og skoler og hjemme i hvert enkelt hjem - have indarbejdet nye rutiner i den nye hverdag. Ringsted Kommune har valgt, at vi hellere vil bruge den rette tid på at planlægge børnenes nye hverdag, så vi overholder Sundhedsstyrelsens retningslinjer, end at komme for hurtigt i gang siger borgmester Henrik Hvidesten (V).

Planlægningen og forberedelserne gælder især i forhold til, hvordan hygiejne og rengøring skal være, hvordan organiseringen af hverdagen bedst kan tilrettelægges inde og ude, og hvordan børn og forældre bedst kan introduceres til den nye hverdag, der kommer i dagtilbud og skoler.

- I næste uge vil alle få nærmere besked fra deres skole eller institution om, hvordan genåbningen præcist vil foregå på den enkelte skole og institution. Vi vil derfor opfordre alle til at følge med på BørneIntra, Aula og www.ringsted.dk, hvor vi løbende vil informere yderligere, siger direktør for børne- og skoleområdet Gitte Løvgren.

Nødpasningen fortsætter

I ugen efter påske vil der derfor fortsat være åbent for nødpasning i dagtilbuddene og SFO'erne efter de retningslinjer, der allerede er meldt ud.
Så hvis man har behov for nødpasning af sine børn, skal man rette henvendelse til den institution eller sfo, som man er tilknyttet.

- Vi har oplevet en stigende efterspørgsel efter nødpasning på det seneste, men vi har fortsat kapacitet til at tage flere børn ind, oplyser Henrik Hvidesten til DAGBLADET.

arrow Sct. Joseph Skole vil undervise i telte
11. april 2020 kl. 12:28 Opdateret: kl. 08:12
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk