27. juni 2019
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand stjal varebil fra bilforhandler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand stjal varebil fra bilforhandler
Ringsted - 16. januar 2019 kl. 10:46
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag klokken 15.14 anmeldte en medarbejder hos en bilforhandler på Bragesvej i Ringsted til politiet, at en mand klokken cirka 13.40 havde fået lov til at køre en prøvetur i en brun VW transporter med påsatte prøveskilte DS34.

Manden var ikke kommet retur med bilen, og medarbejderen frygtede derfor, at bilen var blevet stjålet.

Ved nærmere undersøgelse af det kørekort, som manden havde fremvist hos bilforhandleren, viste det sig, at den 42-årige mandlige indehaver af kørekortet kunne oplyse til politiet, at kørekortet var blevet stjålet i oktober 2018 i forbindelse med tyveri fra hans bil.

Mistanken om at der var tale om et tyveri blev styrket af en anmeldelse allerede klokken 15.03 fra en bilforhandler på Falkevej i Køge. En identisk mand havde henvendt sig omkring klokken 12.30 og fremvist et kørekort, inden han fik en prøvetur i en bil. En medarbejder fulgte dog med i bilen under prøveturen, da personalet havde vurderet, at mandens henvendelse var lidt underlig.

Efter prøveturen havde manden hurtigt forladt bilforhandleren. Efterfølgende viste det sig, at det fremviste kørekort tilhørte samme 42-årige mand som i sagen fra Ringsted.

Den mistænkte mand blev beskrevet som dansk af udseende, 35-45 år og 185 centimeter høj. Han var spinkel, havde langt skæg og et spidst ansigt. Han talte dansk og var iført en jakke med hætte.

Politiet forsøger nu at identificere manden, der fik bilen i Ringsted stillet til rådighed til prøveturen og efterfølgende undlod at levere den tilbage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk