28. februar 2020
Kasper Søegaard er vokset op i Ringsted, men nåede at blive næsten 40 år, inden hans musikdrøm endelig blev opfyldt med hans debutalbum tidligere i år. Sange herfra er på programmet under festivalen.
Kasper Søegaard er vokset op i Ringsted, men nåede at blive næsten 40 år, inden hans musikdrøm endelig blev opfyldt med hans debutalbum tidligere i år. Sange herfra er på programmet under festivalen.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mændene fylder på Kærlighedsøen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mændene fylder på Kærlighedsøen

Programmet for musikken på »øen« under Ringsted Festival er nu klar.

Opdateret 29. juli 2014 kl. 11:59
Ringsted - 13. juni 2014 kl. 18:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Syv mænd, fire kvinder og et orkester med mandlig forsanger har nu sagt ja til at spille på Ringsted Festival på Kærlighedsøen.

Musikken på øen begynder på festivalens første dag, torsdag den 31. juli, klokken 17 med Nana Schwartzlose, som har evner for at formidle sanselig sårbarhed med drama under overfladen.

Klokken 19 følges hun af Anine Cecilie med følsomme folkesange, og bagefter kommer Christine Liebman med sin moderne, nordiske tone indenfor pop/rock-genren.

Torsdag aften rundes af med kærlighedsøens første mand: Mads Otzen. Hans stil er pop med en rocket kant.

arrow Læs også: 10 års arbejde med festival kulminerede i år
Fredagsrock

Øens program åbnes fredag den 1. august klokken 15 af Line Bøgh, hvis livekoncerter ledsages af et stemningsfuldt set-up med blandt andet harpe.

Det bliver mere gammeldags rock'n'roll'et, når hun klokken 17.30 følges af Jakob Speake.

En time senere optræder Jonas Willumsen, der var sanger i hedengangne Entakt. På Øen stiller han med sit første soloprojekt, som rummer sange, der bevæger sig mellem pop, indie, rock og jazz.

Klokken 20.30 følger ø-programmets eneste rockband: Principal.

På øen er der også kommet et par lokale musiknavne med i programmet.

Lørdag klokken 14 åbner Ordstrøm for musikken. Bag Ordstrøm gemmer sig Frederik Groth Nordstrøm fra Ringsted. Gengangere til festivallen vil vide, at han også optrådte på øen sidste år.

Ordstrøm følges klokken 15 af Kasper Søegaard, som stammer fra Ringsted, men nu bor i København, hvor han tidligere i år kunne fejre udgivelsen af sit første album, »Hilser på solen«.

Efter Kasper Søegaard følger Finn Irs Band fra Roskilde. Bandets optræden begynder klokken 17.15 og rummer alt fra følsomme ballader til solid rock.

Øens program slutter lørdag aften med Steffen Brix Band anført selvsagt af Steffen Brix, der regnes for en af landets bedste guitarister. Han har spillet sammen med mange andre, men er nu i gang med sit eget album med funky pop og rock.

arrow Video: Så er festen slut
03. august 2014 kl. 14:31 Opdateret: kl. 14:11
arrow Video: Kings of Rock på Ringsted Festival
03. august 2014 kl. 14:28 Opdateret: kl. 14:31
arrow Video: Herlig lørdag på Ringsted Festival
03. august 2014 kl. 13:15 Opdateret: kl. 13:31

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk