2. juni 2020
To mænd havde medbragt alarmsikrede poser under et visit i Ringsted Outlet. Det slap de ikke godt fra. Foto: Kenn Thomsen
To mænd havde medbragt alarmsikrede poser under et visit i Ringsted Outlet. Det slap de ikke godt fra. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mænd med alarmsikrede poser stak af fra shoppingcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mænd med alarmsikrede poser stak af fra shoppingcenter
Ringsted - 14. oktober 2019 kl. 18:58
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag klokken 14.29 blev Midt- og Vestsjællands Politi kaldt til shoppingcentret Ringsted Outlet. Centervagten på stedet havde bemærket to mænd, der udviste en mistænkelig adfærd.

Mændene blev mistænkt for at rende rundt med specialindrettede bæreposer, som skulle gøre det muligt at stjæle varer med alarmsikringer, uden at alarmen ville gå i gang. Da de var ved at sætte sig ind i en bil, henvendte centervagten sig til dem. Derefter stak de af til fods og forsvandt.

Bilen efterlod de med nøglen siddende i, så da politiet nåede frem, kunne køretøjet nøje granskes.

Politiet fandt i bilen blandt andet flere sække med prismærket tøj og to specialindrettede poser, også med tøj med prismærker.

De to mænd kunne politiet derimod ikke opspore.

De to beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 170-180 cm. Han var almindelig af kropsbygning, lys i huden og havde brunt kort hår. Han bar en sort jakke med hvidt logo på venstre side af brystet, sorte træningsbukser med hvidt logo på venstre lår og hvide kondisko.

B: Mand, dansk af udseende, 20-30 år, 170-180 centimeter. Han var spinkel af kropsbygning, lys i huden og havde brunt kort hår. Han bar sort jakke med hvidt logo på venstre side af brystet, mørkeblå tætsiddende træningsbukser og hvide kondisko, bar muligvis rygsæk.

Midt- og Vestsjællands Politi skal nu have bilen undersøgt i et forsøg på at få identificeret de to mænd, ligesom bilens ejer, der er fra Østjylland, skal afhøres til sagen.

Hvor tøjet i bilen stammer fra, er endnu ikke opklaret. Det skal nu undersøges, om det stammer fra et butikstyveri eller lignende.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der måtte havde set de to mænd i området i forbindelse med deres færden i Ringsted Outlet. Kontakt politiet med oplysninger i sagen på telefon 114.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk