17. oktober 2021
Billedet her er fra lysfestivalen »Lumierer - Enchanted Winter Forest« i Ringsted Lystanlæg, der blev holdt i november og december sidste år.
Billedet her er fra lysfestivalen »Lumierer - Enchanted Winter Forest« i Ringsted Lystanlæg, der blev holdt i november og december sidste år.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lysfestival skifter navn og får vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lysfestival skifter navn og får vokseværk
Ringsted - 08. april 2021 kl. 10:20

Lumierers første lysfestival i november/december sidste år i Lystanlægget i Ringsted blev en stor succes. Derfor har virksomheden nu besluttet at skalere op, så der i år bliver fire lysfestivaler på forskellige lokationer i Danmark.

arrow Læs også: Lysfestival blev en kæmpe gevinst

Den ene af dem bliver fortsat i Ringsted Lystanlæg i måneden op til jul, mens de øvrige lokationer fortsat er en hemmelighed.

Samtidig har man valgt at skifte navn fra LUMIERER til LUMAGICA og blive et globalt brand.

- Allerede på andet året af vores eksistens, har vi fået mulighed for at danne globale oplevelser i samarbejde med internationale samarbejdspartnere. For år efter år, at sikre vores gæster den højeste kvalitet på vores lysfestivaler, har vi valgt at danne et globalt oplevelsesbrand. Vi samler de smukkeste lyselementer og mest kreative oplevelsesdesign til vores lysfestivaler fra hele verden, i samarbejde med vores partnere fra LUMAGICA. Sammen opnår vi en international styrke og den højeste kvalitet på alle vores lysfestivaler, forklarer marketingschef i Lumierer Nadja Sandberg Kalnæs i en pressemeddelelse.

På LUMAGICAs kommende lysfestivaler vil publikum derfor kunne se frem til endnu flere storslåede lyselementer, gennemgående historier, gastronomiske smagsoplevelser og flere interaktive oplevelser for alle aldersgrupper.

arrow Billeder og video: Perfekt vejr til åbningen af lysfestival
20. november 2020 kl. 17:41 Opdateret: kl. 19:22
arrow Magisk, smukt og overvældende
20. november 2020 kl. 08:10 Opdateret: kl. 10:27
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk