25. september 2020
Anders Lysen glæder sig over, at Lysen Bilers afdeling i Ringsted nu både er autoriseret forhandler af Mazda og Suzuki. Pr-foto
gallery icon

Se billedserie

Anders Lysen glæder sig over, at Lysen Bilers afdeling i Ringsted nu både er autoriseret forhandler af Mazda og Suzuki. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lysen Biler er blevet Suzuki-forhandler i Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lysen Biler er blevet Suzuki-forhandler i Ringsted
Ringsted - 04. maj 2020 kl. 09:47

Pr. 1. maj 2020 er Lysen Biler blevet forhandler af Suzuki-biler i Ringsted.

arrow Læs også: Ny daglig leder og salgschef hos autoforhandler

Autohuset var allerede autoriseret serviceværksted for Suzuki på Industriparken 6, og kan nu præsentere det fulde modelprogram fra Suzuki, som spænder fra den lille Celerio til Jimny 4x4.

Medejer Anders Lysen glæder sig meget over aftalen med Suzuki Bilimport Danmark, der kom noget uventet i stand og ikke lang tid efter, at bilhusets afdeling i Ringsted blev autoriseret Mazda-forhandler.

- Der skulle derfor træffes nogle hurtige beslutninger, så vi allerede fra 1. maj var klar til at åbne dørene som autoriseret Suzuki-forhandler i Ringsted, siger han i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Forhandling af nye Suzuki-biler er ikke fremmed for os, da vi igennem de seneste 17 år har forhandlet nye Suzuki-biler fra vores afdeling i Sorø.

Hele situationen omkring Corona-krisen har dog lagt en dæmper på den glædelige nyhed, da man ser en general afmatning i aktiviteterne i bilbranchen.

- Chancen skulle naturligvis gribes, så vi efter coronakrisen kan sætte alle sejl ind igen og sikre en masse nye Suzuki-biler på vejene i Ringsted og omegn, påpeger Anders Lysen.

Medarbejderne i Ringsted-afdelingen glæder sig naturligvis over den gode nyhed. Så sker der igen noget nyt i bilhuset, hvor senest også Mazda er kommet til.

God beliggenhed

Bygningerne er ikke store, men rigtig velegnede til formålet og med en god beliggenhed.

De blev oprindeligt tiltænkt som serviceværksted og til salg af nyere brugte biler, men som situationen er nu, er alle afdelinger i huset tætte på hinanden.

- Vi kan vist godt tillade os at prale lidt med, at vi nu er Danmarks mindste Suzuki og Mazda forhandler, som Anders udtrykker det.

Fødselsdagsfejring udskudt

Lysen Biler har været i Ringsted i lidt over et år, men 1-års fødselsdagsfesten, som oprindeligt var planlagt som et åbent-hus-arrangement midt i marts, er udsat på grund af coronavirus.

Lysen Biler er 100 procent ejet af de to brødre Anders Vesterby Lysen og Christian Lysen Hansen. De driver yderligere to bilhuse i Sorø og Næstved med salg af Nissan, Suzuki, Mitsubishi, Fiat og Mazda.

arrow Direktørskifte hos bilforhandler
16. juli 2020 kl. 09:20 Opdateret: kl. 09:20
arrow Ny Mazda-forhandler i Ringsted og Sorø
15. november 2019 kl. 08:43 Opdateret: kl. 09:36
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk