19. maj 2019
Beredskabsdirektør Flemming Nygaard-Jørgensen uddelte både roser og udrykningsstatistik i sin tale på Ringsted Brandstation. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Beredskabsdirektør Flemming Nygaard-Jørgensen uddelte både roser og udrykningsstatistik i sin tale på Ringsted Brandstation. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale brandfolk blev hyldet ved nytårsparole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale brandfolk blev hyldet ved nytårsparole
Opdateret 07. januar 2019 kl. 11:27
Ringsted - 06. januar 2019 kl. 19:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Ulla Jensen

Søndag blev der sagt tak rigtig mange gange på Ringsted Brandstation. Anledningen var Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings Nytårsparole 2019 i Ringsted. Her blev det lokale korps af brandfolk og frivillige hyldet.

I år var der især grund til at takke brandfolkene for deres store indsats under den varme sommers mange natur- og skovbrande. Det betød et usædvanligt stort antal alarmopkald til brandvæsenet.

- Vi har opgjort det til 169 udrykninger til natur- og skovbrande i 2018 mod cirka 35 tilsvarende udrykninger i et normalt gennemsnitsår. En stor tak til alle brandfolk på vores ni brandstationer for den ekstraordinære indsats, der blev ydet i forbindelse med sommerens mange udrykninger. Der skal også lyde en stor tak til jeres familier og arbejdsgivere, som måtte undvære jer mere end normalt på grund af de mange udtrykninger, sagde Flemming Nygaard-Jørgensen, der beredskabsdirektør fra Midt og Sydsjællands Brand & Redning, i sin tale.

Også borgmester Henrik Hvidesten (V), der er formand for beredskabskommissionen, takkede de fremmødte lokale brandfolk, som i 2018 måtte rykke ud 249 gange. Det var lidt flere end i 2017, hvor alarmen på Ringsted Brandstation lød 234 gange.

I løbet af nytårsparolen blev der også sagt tak og uddelt medaljer til fire jubilerende brandfolk: brandmand Mikael Laurentiussen, brandmand og frivillig Niels Lorenzen, frivillig Charlotte Lorenzen og beredskabschef Henrik Nilsson.

Efter taler og medaljer var der buffet, kage og kaffe tilsat et drys hyggeligt samvær.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk