14. maj 2021
Lars Tegl Rasmussen (th.) forlod Konservatives Andreas Karlsen (i midten) og Finn Andersen i september sidste år. Foto: Kim Rasmussen
Lars Tegl Rasmussen (th.) forlod Konservatives Andreas Karlsen (i midten) og Finn Andersen i september sidste år. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løsgænger danner Ringstedlisten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løsgænger danner Ringstedlisten
Ringsted - 09. januar 2019 kl. 10:17
Af Jakob Fønss

I september sidste år forlod byrådsmedlem Lars Tegl Rasmussen den konservative gruppe i Ringsted i protest over, at gruppen, stik imod valgløfterne, havde indgået et budgetforlig, der gav en merbevilling til torveprojektet.

arrow Læs også: Byrådsmedlem forlader Konservative

Efter at have været løsgænger i byrådet meddeler Lars Tegl Rasmussen nu i en pressemeddelelse, at han har dannet Ringstedlisten, som han fremover repræsenterer i byrådet.

- Listen er dannet, fordi jeg, sammen med andre, finder, at der er behov for nytænkning i byrådet. De gamle partier kører i de vante baner med landets sjette største skattetryk, samtidig med at det ene prestigeprojekt afløser det andet. Der er blandt de gamle partier ikke reel vilje til nytænkning, mener Lars Tegl Rasmussen.

Listen har som en overordnet sigtelinie valgt det gamle Mærsk motto - rettidig omhu. Dette er udmøntet i 10 bud for listens politik. Sigtelinierne skal sikre, at man bliver mere stolt af at bo i Ringsted.

En øget stolthed over at bo i Ringsted står øverst på den offentliggjorte 10 punktsliste. Blandt de øvrige punkter er blandt andet, at der er fuld stop for prestigeprojekter og at skatten skal ligge lavere end landsgennemsnittet.

Organisatorisk er listen også udtryk for nytænkning, idet der ikke står en egentlig forening bag.

- Vælgerforeninger er alligevel døde, så i stedet har vi valgt at skabe et netværk, som udgør en selvorganiseret enhed, oplyser Lars Tegl Rasmussen i pressemeddelelsen.

Man kan se mere om listen på www.Ringstedlisten.dk.

arrow Gruppeformand ærgrer sig over exit
26. september 2018 kl. 14:17 Opdateret: kl. 14:17
arrow Konservativ uenig i torveprojekt - bliver derfor løsgænger
26. september 2018 kl. 10:32 Opdateret: kl. 12:04
arrow Glæde hos de konservative
21. januar 2018 kl. 10:42 Opdateret: kl. 18:14
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk