16. oktober 2019
I takt med at striden mellem Ringsted Kommune og lodserne Jensen på Havemøllevej eskalerede, forsvandt mere og mere af vejrabatterne. Naboer rasede, da eksempelvis denne mark kun blev pløjet ude i rabatten, mens alle stubbene forblev urørte. Siden genopretningen af de manglende rabatter på Havemøllevej i december 2017, har de stået urørt. Der blev ikke pløjet i de nye rabatter i 2018. Foto: Anne Wandahl
I takt med at striden mellem Ringsted Kommune og lodserne Jensen på Havemøllevej eskalerede, forsvandt mere og mere af vejrabatterne. Naboer rasede, da eksempelvis denne mark kun blev pløjet ude i rabatten, mens alle stubbene forblev urørte. Siden genopretningen af de manglende rabatter på Havemøllevej i december 2017, har de stået urørt. Der blev ikke pløjet i de nye rabatter i 2018. Foto: Anne Wandahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lodsejer bag voldpløjning taber sin anmeldelse om magtmisbrug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lodsejer bag voldpløjning taber sin anmeldelse om magtmisbrug
Ringsted - 12. januar 2019 kl. 08:35
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En tidlig morgen den 7. december 2017 stod en politipatrulje på Havemøllevej i Ringsted for at sikre en entreprenør mod ubehageligheder fra lodsejerne Dorte og Bo Jensen, mens entreprenøren genoprettede cirka en kilometer oppløjede rabatter.

arrow Læs også: Indædt strid om vej kommer først i retten til jul

Hele det forløb har været endevendt hos Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) og Statsadvokaten i København.

For Dorte Jensen anmeldte en politiinspektør i Midt- og Vestsjællands Politi for magtmisbrug.

Statsadvokaten har nu svaret på DAGBLADET Ringsteds ansøgning om aktindsigt i sagen.

Senioranklager Line Scharf oplyser, at Dorte Jensen anmeldte 1 ledende polititjenestemand for magtmisbrug, men Den Uafhængige Politiklagemyndighed har afvist anmeldelsen, og det har Statsadvokaten tiltrådt.

Line Scharf vil ikke oplyse navnet på den involverede politichef.

Anmeldelsen om magtmisbrug kom dog i direkte forlængelse af politiinspektør Michael Flemming Rasmussens udtalelser i DAGBLADET Ringsted den 7. december 2017, hvor han sagde: »Jeg kan bekræfte, at vi til morgen har været på Havemøllevej for at bistå Ringsted Kommune med noget vejarbejde«

Michael Flemming Rasmussen er selvsagt ikke den eneste ledende polititjenestemand i Midt- og Vestsjællands Politi.

- Af hensyn til mine kolleger, så de ikke rodes ind i sagen, kan jeg bekræfte, at jeg blev anmeldt for magtmisbrug, fordi det var mig, der tog beslutningen om at bistå Ringsted Kommune med vejarbejdet på Havemøllevej. Derudover ønsker jeg ikke at kommentere sagen yderligere, sagde Michael Flemming Rasmussen til DAGBLADET fredag.

Avisen har også til denne artikel bedt Dorte Jensen om at kommentere sagen, men heller ikke denne gang har hun reageret på vores henvendelse.

arrow Enestående sag om voldpløjning skal i retten
28. december 2018 kl. 13:52 Opdateret: kl. 13:52
arrow Fjendskab: Hvem ejer vejen?
28. december 2018 kl. 13:52 Opdateret: kl. 13:52
arrow Lodsejer bag voldpløjning trækker kommune i retten
06. februar 2018 kl. 15:01 Opdateret: kl. 15:01

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk