4. marts 2021
Linda Hansen og Diana Klintø er begge uddannet kontorassistenter, men har mangeårig erfaring med hårextensions og negle.
Linda Hansen og Diana Klintø er begge uddannet kontorassistenter, men har mangeårig erfaring med hårextensions og negle.
Foto: Bodil Pinholt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Linda og Dianas livsdrøm er gået i vasken - lukker til maj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Linda og Dianas livsdrøm er gået i vasken - lukker til maj
Opdateret 27. januar 2021 kl. 13:14
Ringsted - 27. januar 2021 kl. 12:54
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Da Linda og Diana tog skridtet og førte deres store drøm ud i livet med åbningen af fælles skønhedssalon i oktober 2019, havde de ikke forestillet sig, at de 14 måneder senere skulle dreje nøglen om.

Efter et år med skiftevise åbninger og lukninger har makkerparret set sig nødsaget til helt at lukke deres skønhedssalon DL Nails and Beauty på Næstvedvej 32 fra den 1. maj.

- Vi nåede lige at åbne op, men så kom den første bølge corona og lukkede salonen ned i halvanden måned, siger 35-årige Linda Hansen, der sammen med Diana Klintø ellers oplevede stor interesse i tiden mellem salonåbningen i oktober 2019 til den store nedlukning i marts.

Skønhedssalonen på Næstvedvej 32 åbnede i slutningen af oktober 2019 og lukker fra 1. maj 2021. Foto: Jens Wollesen

Her i slutningen af januar sidder de fortsat tilbage uden arbejde og en lukket skønhedssalon, der kun nåede at opleve en god sommer sidste år.

- Det er svært at få opbygget en god kundekreds, når man hele tiden er nødt til at lukke op og ned. Og så er det ikke mindst svært at betale husleje, når der ikke er nogen indtægter, siger Linda Hansen.

Fortsætter hjemmefra

Selv om Linda og Diana lukker skønhedssalonen permanent, fortsætter de med at fixe negler og hår hjemme fra privaten i henholdsvis Ringsted og Benløse. I første omgang på deltid.

- Vi er begge uddannede kontorassistenter, så nu skal vi søge jobs. Imens rykker vi bare klinikken hjem til os selv og håber på det bedste, siger Linda Hansen og byder samtidig alle velkomne.

At frisører og skønhedssaloner godt må lave behandlinger hjemme hos kunderne selv i en tid, hvor de ellers skal holde lukket frem til den 7. februar, er dog ingen mulighed for Linda og Diana.

- Diana er i risikogruppen, og for vores familiers skyld, tør vi simpelthen ikke løbe risikoen. Så hellere vente, siger Linda Hansen og slutter:

- Vi ved udmærket godt, at vi ikke er de eneste erhvervsdrivende, der er ramt af corona’en, men det er godt nok surt. Det er en livsdrøm, der er gået i vasken for os.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk