19. oktober 2021
Der var masser af tilbud rettet mod håndværkere, da Davidsen Tømmerhandel fredag morgen slog dørene op til håndværkermesse. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Der var masser af tilbud rettet mod håndværkere, da Davidsen Tømmerhandel fredag morgen slog dørene op til håndværkermesse. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Messe på den sønderjyske måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Messe på den sønderjyske måde
Opdateret 17. september 2021 kl. 14:51
Ringsted - 17. september 2021 kl. 11:37
Af Kasper Frank

Håndværkerne var på tilbudsjagt, da Davidsen Tømmerhandel i Ringsted fredag bød på håndværkermesse.

Fra klokken otte stod træ- lastchef Lars Bilenberg klar til at byde velkommen med en masse tilbud på maskiner, arbejdstøj og alt muligt andet byggeudstyr, ligesom der blev budt på rundstykker, juice og kaffe.

Senere var fadølsanlægget klar til at fylde skummende øl i glassene for at slukke tørsten på de messegæster, som kunne få stillet sulten af de 1200 ringridderpølser, der til lejligheden var importeret fra Sønderjylland.

Adopterer jysk tradition

Og netop Sønderjylland er et gennemgående tema for Lars Bilenberg, som for første gang er med til at arrangere den type håndværkermesse, som mest er kendt fra de vestlige dele af landet.

- Det er mig bekendt første gang, der bliver holdt sådan en messe på Midtsjælland, og vi forsøger lidt at adoptere den måde, de holder messer på i Jylland, siger trælastchefen.

Davidsens indkøbsdirektør Morten Kilden Nikolajsen bekræfter og fortæller, at der især er én stor forskel på fredagens messe i Ringsted og de adskillige messer, han har været med på i det jyske.

- I Jylland står folk i kø lang tid før, vi åbner for at få de bedste tilbud, men her var der ingen kø før klokken otte i morges, siger han med et grin.

50 stande

Der skulle dog ikke gå længe, før det vrimlede ind med købelystne håndværkere og gør-det-selv-folk af den semiprofessionelle art i de opsatte hvide telte foran byggemarkedet, hvor 40 leverandører var på plads for at rådgive og sælge. I alt var der 50 stande.

Sønderjyske Davidsens Tømmerhandel rykkede ind på adressen Mellem Broerne 10 i Ringsted efter kædens opkøb af Optimera i marts 2020.

Der er 11 medarbejdere ansat i forretningen, som fik sin åbningsfest spoleret af corona.

- Den tager vi revanche for med messen her, og vi glæder os over at møde en masse håndværkere fra hele området, siger Lars Bilenberg, som blandt andet har arbejdet i XL Byg i Sorø gennem en årrække, inden han blev trælastchef i Davidsen Ringsted.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk