21. september 2019
Måske har en omdiskuteret cykelsti mellem Nordrup og Mulstrup haft betydning for interessen for at komme med i lokalrådet, da der onsdag aften var generalforsamling. Foto: Thomas Olsen
Måske har en omdiskuteret cykelsti mellem Nordrup og Mulstrup haft betydning for interessen for at komme med i lokalrådet, da der onsdag aften var generalforsamling. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landsbyers formand stemt ud af eget lokalråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsbyers formand stemt ud af eget lokalråd
Opdateret 11. april 2019 kl. 19:05
Ringsted - 11. april 2019 kl. 17:40
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En formand for et lokalsamfund måtte i aftes overraskende lægge kasketten efter den årlige generalforsamling. Det drejer sig om Nordrup-Farendløse Lokalråd, hvor den hidtidige formand Allan Marott Nielsen var på valg, men efter en afstemning endte med at ryge helt ud af lokalrådet. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Den nu tidligere formand er samtidig nu i den ejendommelige situation, at han ikke længere kan være formand for landsbyernes paraplyorganisation Landsbyforum Ringsted, som han ellers blev udpeget til i sidste uge.

- Jeg skal lige komme mig over det, lød det umiddelbart efter mødet fra Allan Marott Nielsen, der har siddet med styrepinden i lokalrådet i tre år og har været menigt medlem i godt fire år.

- Der er ikke så meget at sige. Der var flere, der ønskede at blive en del af lokalrådet, og jeg fik ikke stemmer nok, lød det.

Formandens udtræden kommer efter et lidt uroligt år i det lokalsamfund, som rådet repræsenterer. Det skyldes, at den længe ventede cykelsti mellem Nordrup og Mulstrup i det forgange år kom til debat og endte med at få et nyt vejforløb uden om Mulstrup. Borgere i Mulstrup truede dengang med at oprette et helt nyt lokalråd.

Det er dog ikke nødvendigvis derfor, at der i aftes var kamp om taburetterne, vurderer Allan Marott Nielsen.

- Men jeg blev da overrasket ud fra, at jeg har været med i mange foreninger og fagforeningsarbejde, og jeg har sjældent oplevet at stå i en situation, at mange ville ind i bestyrelsen. Nu må man så bare håbe, at det er nogle, der interesserer sig for arbejdet.

Det er endnu uvist, hvem der i fremtiden skal repræsentere Nordrup-Farendløse Lokalråd i Landsbyforum Ringsted.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk