16. september 2021
Udover at være formand i Vigersted Lokalråd er Peter Hansen også formand i Landsbyforum. Han glæder sig over ny prioriteringsliste af trafiksager. Foto: Jens Wollesen
Udover at være formand i Vigersted Lokalråd er Peter Hansen også formand i Landsbyforum. Han glæder sig over ny prioriteringsliste af trafiksager. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landsbyer skal lave hitliste til farlige veje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Landsbyer skal lave hitliste til farlige veje
Ringsted - 24. oktober 2020 kl. 06:03
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Inden den 11. november skal landsbyer i Ringsted Kommune udvælge tre trafiksager fra deres lokalområde, som de vil prioritere over andre.

Det sker, fordi Ringsted Kommune og Klima- og Miljøudvalget har 199 trafiksager liggende og arbejdet derfor er blevet for uoverskueligt.

- Jeg synes, det er et rigtigt godt initiativ, for det giver landsbyerne en fornyet chance til at prioritere de vigtigste trafiksager. Det bliver dog spændende at se, om det rent faktisk også gør en forskel, siger Peter Hansen, formand i Landsbyforum, der varetager landsbyernes og landområdernes interesse i Ringsted Kommune.

Kværkeby har ligesom andre landsbyer problemer med høje hastigheder. Foto: Thomas Olsen

Landsbyforum består af ti lokalråd, der samlet set vil lægge 30 trafiksager på administrationens bord efter den 11. november.

Giver bedre mening

Peter Hansen, der også er formand i Vigersted Lokalråd, mener, at den nye arbejdsgang umiddelbart vil give lokalrådene mere magt, men i sidste ende er prioriteringen op til kommunen og politikerne.

- Først prioriterer lokalrådene, dernæst administrationen og så endelig udvalget. Så det er mange led, en henvendelse skal igennem, før vi ser den ude på vejene, siger Peter Hansen og tilføjer:

- Men tanken er god nok.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk