21. august 2019
Lokalrådet fejrede i sommers en af flere lokale succeser: Den nye adgangssti til Oplevelsesstien, som de lokale selv havde stået for. Foto: Ulla Jensen
gallery icon

Se billedserie

Lokalrådet fejrede i sommers en af flere lokale succeser: Den nye adgangssti til Oplevelsesstien, som de lokale selv havde stået for. Foto: Ulla Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landsbyer: her er så dejligt på landet - kom selv og se

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsbyer: her er så dejligt på landet - kom selv og se
Ringsted - 18. februar 2019 kl. 16:08
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haraldsted Allindemagle Lokalråd ved Ringsted sætter fokus på "Et helt liv på landet", når der inviteres til temamøde og generalforsamling onsdag den 27. februar klokken 19 i Haraldsted Forsamlingshus.

Med dette tema håber lokalrådet at få rettet politikernes opmærksomhed på landområdet i det nord-vestlige hjørne af Ringsted Kommune - og på ønsket om, at landområdet fortsat udvikler sig.

Derfor har lokalrådet inviteret Ringsted Kommunes borgmester Henrik Hvidesten (V) og formand for Klima- og Miljøudvalget Torben Lollike (R) til at give deres bud på, hvad der skal til for, at man kan få et helt liv på landet.

- Vi håber først og fremmest på at blive mere synlige og samtidig vise os som troværdige samarbejdspartnere, siger formand for Haraldsted Dorte Lau Baggesen om arrangementet.

Området har masser af aktiviteter at byde på og oplever en stor interesse for tilflytning især fra yngre børnefamilier.

Lokalrådet vil benytte den energi til at diskutere udviklingsmuligheder og ønsker - uden at man står på en brændende platform og taler om udvikling frem for afvikling,

- Jeg har tidligere over for det politiske system sagt, at når de tager beslutninger må de lytte til eksperter, og når det gælder beslutninger på landet, er vi, der bor herude, eksperterne, siger Dorte Lau Baggesen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk