22. oktober 2019
Peter Hansen er nu blevet formand for Landsbyforum Ringsted. 	 Foto: Anders Ole Olsen
Peter Hansen er nu blevet formand for Landsbyforum Ringsted. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Fotograf Anders Ole Olsen ©
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landsbyer får erfaren formand - efter måneder uden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsbyer får erfaren formand - efter måneder uden
Opdateret 24. maj 2019 kl. 22:44
Ringsted - 24. maj 2019 kl. 22:42
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Landsbyforum Ringsted har endelig fundet en ny formand. Det bliver Peter Hansen, Vigersted. Han tiltræder posten, som i en årrække har været beklædt af Dorte Lau Baggersen fra Haraldsted. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

I nogle måneder har forummet, der fungerer som paraplyorganisation for de alt ti landsbyråd i Ringsted Kommune, reelt været uden formand, idet man kom til at vælge en formand, der siden blev stemt ud af sit eget lokalråd. Efterfølgende har det været vanskeligt at finde en person, der kunne varetage opgaven.

Det skulle være en person, der levede op til foreningens vedtægter, og som havde tiden og overskuddet.

Men efter flere møder er det omsider lykkedes at finde den rette formand.

- Der er blevet lavet en ny konstituering. Vi har fordelt arbejdsopgaverne på en anden måde, så formanden får lettet arbejdspresset, siger den nyvalgte formand, Peter Hansen, der er knyttet til flere andre foreninger og derfor har brug for at blive aflastet.

- De forskellige bestyrelsesmedlemmer tager lidt flere opgaver, så vi har jævnet det lidt ud. Det er et rigtig godt team, vi har fået. Der er en meget positiv attitude, siger Peter Hansen, der ellers tidligere har været tilbageholdende med at sige ja til at varetage tillidsposten.

Peter Hansen har tidligere været formand for Oplevelsesstiens Venner og Kværkeby Fuglereservats Venner. I dag er han med i styregruppen for Landsbyklyngen Søskovlandet og er suppleant i Vigersted Lokalråd.

Arbejdsopgaverne i bestyrelsen er nu således:

Jens Vollmer, Haraldsted er næstformand. Stef Kock Mogensen, Jystrup, er kasserer. Lárus Ágústsson, Bringstrup-Sigersted, er økonomisk ansvarlig for Temaudviklingspuljen og Kulturpuljen. Helhedsplanspuljen varetages af Jens Vollmer, Finn Andersen, Kværkeby, Frank Nielsen, Ringsted Kommune og Mette Børgesen, DGI. Derudover er Landsbyforum Ringsted repræsenteret i forskellige råd og nævn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk