14. oktober 2019
Politiet havde både de almindelige pistoler og skarpladte geværer med, da en mand skød med luftgevær mod en kvindes lejlighed i Sjællandsgade i sommer. Nu er han både dømt i den sag og varetægtsfængslet i en ny sag om trusler mod kvinden. Genrefoto: Thomas Olsen
Politiet havde både de almindelige pistoler og skarpladte geværer med, da en mand skød med luftgevær mod en kvindes lejlighed i Sjællandsgade i sommer. Nu er han både dømt i den sag og varetægtsfængslet i en ny sag om trusler mod kvinden. Genrefoto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde forfølges af truende mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde forfølges af truende mand
Opdateret 11. januar 2019 kl. 16:32
Ringsted - 11. januar 2019 kl. 16:21
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

RETTELSE: Det har tidligere fremgået, at den 46-årige mand i denne artikel den 10. december 2018 fik en dom for trusler og skyderier mod en kvinde i Sjællandsgade. Det var først 19. december, at dommen blev afsagt i Retten i Roskilde. Der gik altså kun 9 og ikke 18 dage, før kvinden modtog nye trusler.

Kampklædt politi med skarpladte geværer dukkede pludselig op i Sjællandsgade i Ringsted den 10. juli 2018.

arrow Læs også: Kvinde i lejlighed udsat for skud fra luftgevær

Det store opbud skyldtes, at en nu 46-årig mand fra Fredericia skød med et luftgevær mod en lejlighed for at chikanere lejlighedens kvindelige beboer.

Den 19. december 2018 fik den 46-årige mand en dom på 50 dages fængsel, heraf 10 dages ubetinget fængsel for trusler og skyderiet mod kvinden, som er i 30'erne.

Men den 46-årige mand kan ikke afsone sine 10 dages fængsel endnu, for han blev torsdag eftermiddag varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør om nye trusler mod kvinden.

Den 28. december fik kvinden den første af de nye trusler. Flere fulgte den 7. og 8. januar, oplyser anklager John Catre Nielsen, Midt- og Vestsjællands Politi, til DAGBLADET Ringsted.

- Den 46-årige er sigtet for seks tilfælde af trusler og trusler mod vidner. I grundlovsforhøret erkendte han noget af det, og noget af det kunne han ikke erkende. Den 46-årige er blandt andet sigtet for skrive til kvinden: »Hvis du anmelder mig, brænder jeg dig levende« eller lignende, siger John Catre Nielsen.

Dommeren varetægtsfængslede den 46-årige foreløbig til den 7. februar på begrundet mistanke om, at han er skyldig i de seks nye forhold, og fordi de er sket så hurtigt efter dommen, siger John Catre Nielsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk