8. august 2020
Heste er normalt fredelige dyr, men to af dem blev vidner til en aldeles ufredelig opførsel mellem kvinder. Foto: Allan Nørregaard
Heste er normalt fredelige dyr, men to af dem blev vidner til en aldeles ufredelig opførsel mellem kvinder. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde bevæbnet med saks endte i voldeligt opgør omkring heste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde bevæbnet med saks endte i voldeligt opgør omkring heste
Ringsted - 28. juli 2020 kl. 11:53
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En hestetur endte mandag med en ganske usædvanlig voldssag, da alle involverede er kvinder inklusive en nu voldsigtet kvinde på 57 år.

Sagen begyndte på vejen Ditlevshøj i Høm syd for Ringsted mandag eftermiddag, da en 27-årig kvinde fra Vallensbæk og en anden kvinde trak to heste ad Ditlevshøj.

De blev overhalet af en kvindelig bilist i høj fart. Da de to kvinder med hestene kom længere frem på vejen, stod den kvindelige bilist og ventede på dem bevæbnet med en saks.

- Der opstod nu håndgemæng mellem kvinden med saksen og den 27-årige, der blev ramt i hovedet af et slag og fik en rift på den ene hånd af saksen. Kvinden med saksen forsøgte nu at klippe noget af den ene hests hale, inden hun herefter forsvandt ind i et nærliggende hus, oplyser pressetalsmand Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet fik anmeldelse om sagen mandag klokken 22.14 og fandt frem til 57-årig kvinde, der blev sigtet for vold, taget med til afhøringer og løsladt efterfølgende. Hun er fortsat

sigtet, mens politiet efterforsker sagen videre.

- Den sigtede kvinde havde en modsatrettet opfattelse af hændelsesforløbet, som politiet nu forsøger at få klarlagt i detaljer, inden anklagemyndigheden senere skal tage stilling til, hvordan sagen skal afgøres, siger Martin Bjerregaard.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk