16. januar 2021
Charlotte Trampedach vil fylde hus, drivhus og have - hvis vejret tillader det - med kunst i pinsen. Privatfoto
Charlotte Trampedach vil fylde hus, drivhus og have - hvis vejret tillader det - med kunst i pinsen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunst i hus og have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunst i hus og have
Ringsted - 23. maj 2020 kl. 19:11

Billedkunstner Charlotte Trampedach holder åbent hus i forbindelse med Kunst i Pinsen i dagene 30. maj til 1. juni, alle tre dage fra klokken 11-17. Adressen er Bedstedvej 85, 4100 Ringsted.

- Det som føles, som noget ganske særligt, og meget glædeligt er, at det kan lade sig gøre i disse corona tider. Der var "spænding" til det sidste, siger Charlotte Trampedach i en pressemeddelelse.

Hun glæder sig endnu mere i år til at fylde havens smukke drivhus med malerier og lidt godt til ganen.

Hvis vejret holder, vil haven også være spækket med malerier imellem blomster og træer. Hele huset er også en del af udstillingen, i galleriet er der fyldt med værker og i atelieret kan man se, hvor Charlotte Trampedach har sin arbejdsplads.

Charlotte Trampedach har også i Corona perioden haft lidt gæster i galleriet. Få personer ad gangen er blevet vist rundt efter god håndafspritning, og med behørig afstand.

Der har til gengæld været tid til at male, både malerier og vægge, og få ryddet lidt op i krogene, og det har været skønt med det smukke forårsvejr, så havearbejde har Charlotte Trampedach også nydt. Hun er fuldtids billedmaler og går på arbejde i atelieret bagerst i sin have.

Hun betegner sig selv som værende kunstner som person - et menneske med porten åben til sanseimpulser, med hænderne og gummistøvlerne i havejorden, livsglad, progressiv og visionær.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk