20. november 2017
Til trods for de officielle begivenheder og den flotte lagkage fra ZBC, så var det flæskesteg (og oksesteg) til »uhørt pris«, som fik kunderne til at flokkes i brugsen. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Til trods for de officielle begivenheder og den flotte lagkage fra ZBC, så var det flæskesteg (og oksesteg) til »uhørt pris«, som fik kunderne til at flokkes i brugsen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunderne løb næsten brugsen over ende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunderne løb næsten brugsen over ende
Opdateret 19. februar 2017 kl. 22:23
Ringsted - 17. februar 2017 kl. 13:16
Af Dan Qvitzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

At Dagli'Brugsen Høm er medlemmernes og kundernes butik, blev slået grundigt fast fredag formiddag, da den populære forretning nærmest blev løbet over ende.

Anledningen var brugsforeningens 100 års fødselsdag, og i den forbindelse tog borgmester Henrik Hvidesten (V) første spadestik (med en gylden skovl) til en udvidelse af butikken med 200 kvadratmeter.

Den officielle begivenhed fik dog hård konkurrence om opmærksomheden fra det, som er hovedformålet med en brugs - nemlig at skaffe gode varer til den rigtige pris til kunderne og ikke mindst medlemmerne.

Og her var der rift om de 1,4 tons flæskesteg, der blev solgt til en »uhørt pris« i stykker på op til fem kilo! Men så måtte man også kun tage tre pr. kunde...

Hvis borgmesteren skulle have følt sig sat lidt i skyggen af det gode tilbud, så kan han formentlig kompensere for det hjemme i privaten fredag aften, hvor der efter alt at dømme er flæskesteg på menuen (behørigt indkøbt naturligvis).

Med til historien om de propfulde indkøbsvogne hører også, at de lovede 100 oksestege - også til en »uhørt pris« - af uddeler Anders Jensen i sidste øjeblik var blevet suppleret med 200 ekstra!

- Det er jo ikke en slagteriby for ingen ting, som en kunde bemærkede.

Selv om det er blevet tøvejr, så flokkedes deltagerne i dagens begivenhed alligevel bagefter omkring den varmende fødselsdagskaffe i lagerlokalet. Til kaffen havde de dygtige konditorelever fra ZBC lavet en lagkage på 1,2 gange 1,2 meter - med de mest utrolige marcipanfigurer: Der var et helt barmiljø med barstole og tappehaner som symbol på ølsmagning, der var en flot vinflaske - og i den sunde ende var der gulerødder og økovarer. Alt sammen og meget mere i form af håndlavede marcipanmodeller.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk