16. oktober 2018
Rådhuskroen tænder julejulet på torsdag, og det bliver fejret med musik og gløgg og æbleskiver.
Rådhuskroen tænder julejulet på torsdag, og det bliver fejret med musik og gløgg og æbleskiver.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kromand går amok i lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kromand går amok i lys
Opdateret 21. november 2017 kl. 08:36
Ringsted - 21. november 2017 kl. 08:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I år vil Rådhuskroen stråle endnu mere her op til jul.

Sidste års succes med at udsmykke Rådhuskroen med en imponerende julelys-facade, er fulgt op med en udvidelse i år, der er til at få øje på.

Nu er ikke kun Rådhuskroen i Sct. Bendtsgade udsmykket, men hele bygningen. Fra gadeplan til tagrende vil der være en helt fantastisk og elegant lysdekoration, som vil understrege, at nu er juletraditionerne for alvor skudt i gang.

Torsdag den 23. november klokken 16.30, tændes lysene på Rådhuskroen og julestemningen vil stige endnu et par grade, når "Nissebanden" slår tonen an med dejlige julemelodier.

Rådhuskroen serverer gløgg og æbleskiver til alle, der måtte komme forbi og deltage i den lokale julebegivenhed - og det er Kromanden der giver.

Dagen er samtidig startskuddet for at kroen serverer det store traditionsrige julebord hver dag til frokost eller et glas gløgg og æbleskiver, hvis man eventuelt trænger til en pause i juleindkøbene.

Kom forbi Sct Bendtsgade på torsdag og nyd at Kromanden er gået helt shopamok i julebelysning og vær med til at begynde årets lysfest og årets hyggeligste måned.

Hvis man kommer i god tid, så kan man nyde tonerne fra "Nissebanden" fra et kvarters tid før den officielle jule-lys-tænding klokken 16.30, og gløggen er også klar her.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk