4. august 2020
Skjoldenæsholm Golfcenter har opsagt lejeaftalen med golfklubben, der nu er gået i tænkeboksen for at se, om man kan drive klubben videre. Foto:  Jens Wollesen
Skjoldenæsholm Golfcenter har opsagt lejeaftalen med golfklubben, der nu er gået i tænkeboksen for at se, om man kan drive klubben videre. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krise i golfcenter rammer klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krise i golfcenter rammer klub
Ringsted - 11. august 2019 kl. 11:27
Af Nikolaj Kennov Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter Skjoldenæsholm Golfcenter har opsagt lejeaftalen, er golfklubben gået i tænkeboksen for at se, om der er økonomi til at lade klubben bestå efter årsskiftet.

arrow Læs også: Truet golfklub: Forvaltning fortalte ikke om dispensationsmuligheder

At Skjoldenæsholm Golfcenter ikke længere ønsker at drive golfanlægget i Ringsted Kommunes nordlige udkant, betyder en opsigelse af lejeaftale med klubben såvel som medarbejderne. Det lader golfklubben tilbage med spørgsmålet: Hvad skal der så ske?

- Vi arbejder stenhårdt på at drive klubben videre efter årsskiftet, siger golfklubbens bestyrelsesformand Rune Nørgaard og uddyber:

- Den eneste forhindring er sådan set drift og økonomi, for vi så selvfølgelig helst, at kommunen (Ringsted, red.) havde mulighed for at give tilladelse, så golfcenteret kunne tage sig af driften, siger bestyrelsesformanden om det afslag på etablering af 36 helårsboliger fra kommunens Teknik- og Miljøcenter, der stækker eksistensgrundlaget for Skjoldenæsholm Golfcenter.

- Vi kigger på, hvorvidt det kan drives videre i klubregi, men det bliver først afgjort i løbet af november måned, fordi vi har nogle deadlines for, hvornår medlemmerne skal give tilsagn om fortsat medlemskab, siger Rune Nørgaard og tilføjer:

- Vi synes selv, vi har et ekstremt attraktivt anlæg, som både ligger et fantastisk sted og har en høj kvalitet. Så vi burde kunne tiltrække flere medlemmer på sigt.

nkr

arrow Stor uenighed om løsning, der skal redde nødstedt golfklub
25. september 2019 kl. 14:16 Opdateret: kl. 14:36
arrow Ejere trækker sig fra aftale med stor golfklub
25. september 2019 kl. 12:50 Opdateret: kl. 13:27
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk