26. september 2020
Koncentrationen er dyb hjemme i stuen hos familien Schantz Nissen på Gormsvej, men deltagerne i workshoppen får også vendt en masse emner, mens de arbejder. De har for eksempel rundet erhvervslivets goder og udfordringer i Ringsted og en ide om at danne et netværk for kreative mennesker. Fra venstre og bordet rundt ses Thea Pedersen, Jonna Fuglsang, Charlotte Wellemberg, Laura Christoffersen, Andrea Jensen, Lotte Holmquist og workshopleder Mette Schantz Nissen. 	Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Koncentrationen er dyb hjemme i stuen hos familien Schantz Nissen på Gormsvej, men deltagerne i workshoppen får også vendt en masse emner, mens de arbejder. De har for eksempel rundet erhvervslivets goder og udfordringer i Ringsted og en ide om at danne et netværk for kreative mennesker. Fra venstre og bordet rundt ses Thea Pedersen, Jonna Fuglsang, Charlotte Wellemberg, Laura Christoffersen, Andrea Jensen, Lotte Holmquist og workshopleder Mette Schantz Nissen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kreative kvinder mødes om mange ideer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kreative kvinder mødes om mange ideer
Ringsted - 22. marts 2019 kl. 16:37
Af Anne Wandahl

Hvis man aldrig afprøver en ide, får man jo ikke at vide, om den dur til noget.

Så da Mette Schantz Nissen som indretningskonsulent, billedkunster og tidligere skolelærer fik en ide om at undervise i kreative workshops hjemme i sin egen stue på Gormsvej 7 i Ringsted, satte hun den i værk ret hurtigt.

Ellers vidste hun jo ikke, om andre synes, at det er en god ide. Men det gør andre.

Torsdag aften var seks deltagere med i den 5. workshop i familien Schantz Nissens hyggelige stue.

En af dem er Thea Pedersen.

- Jeg var her også den aften, vi lavede zen doodles. Det var fuldstændig ligesom i barndommen. Det var så sjovt, og så er det meget hyggeligt at lave kreative ting sammen med andre, mener Thea Pedersen.

Med ved bordet er også Laura Christoffersen, der lever af at være kreativ i sit keramikværksted Laudecor i Vetterslev.

Andrea Jensen kommer fra Brasilien og er datter af en mor, der var kunstner.

Nu elsker hun at være kreativ med sine egne to døtre.

Jonna Fuglsang arbejder i Flügger Farvehandel og har også været bygningsmaler i mange år.

- For nogle år siden blev jeg så træt af, altid bare at male hvidt og hvidt hjemme hos folk, så jeg bestemte, at så må jeg jo selv sætte farver på og begyndte at male billeder, fortæller Jonna Fuglsang.

Charlotte Wellemberg er aktiv her og der og alle vegne, men når hun bruge sine kreative evner, er det oftest derhjemme foran skærmen som grafisk designer.

Lotte Holmquist er også erhvervsdrivende ligesom farvehandler Jonna, men med noget helt andet. Hun er chefen i Nyt Syn i tre butikker, men har en kreativ åre, der trængte til at blive sluppet løs.

- Jeg har aldrig malet, men ville gerne lære det. Da jeg kom her første gang og opdagede, at de andre jo nærmest er professionelle, tænke jeg godt. Puha, kan jeg nu finde ud af det. Men det kan jeg godt, og de andre er jo heldigvis nogle søde mennesker, jeg kan lære af, mener Lotte Holmquist.

Ingen af deltagerne kendte hinanden i forvejen, men de har allerede bestemt, at de vil lave et netværk for kreative mennesker i Ringsted.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk