25. november 2020
Fra venstre er det Børge Albøg,  Karin Egeberg, Andreas Karlsen, Finn Andersen, Ole Keinicke Christensen, Lars Tegl Rasmussen og Karin Boisen. Privatfoto
Fra venstre er det Børge Albøg, Karin Egeberg, Andreas Karlsen, Finn Andersen, Ole Keinicke Christensen, Lars Tegl Rasmussen og Karin Boisen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservative har holdet klar til valget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservative har holdet klar til valget
Ringsted - 19. august 2017 kl. 10:21
Af Jakob Fønss

De Konservative har på et møde onsdag udpeget kandidater til kommunevalget.

Borgmesterkandidat er Finn Andersen, Fjellebro, og han har partiets slogan klar til valgkampen.

- Vi konservative går til valg på sloganet: Mer respekt for borgernes penge. Det er et opgør med prestigeprojekter som Torvet samt det mangeårige forhold, at kommuneskatten i Ringsted er væsentligt højere end landsgennemsnittet. Vi stiller med et godt hold der kan tackle de udfordringer, siger Finn Andersen.

Borgmesterkandidaten bliver på opstillingslisten efterfulgt af den lokale KU-formand Andreas Karlsen, Kværkeby, og Lars Tegl Rasmussen, Benløse, der er formand for vælgerforeningen.

Herudover har de Konservative opstillet Ole Keinicke Christensen, Jystrup, Karin Boysen, Ringsted, Karin Egeberg, Nordrup, og Børge Albøg, Ringsted.

- Listen udtrykker den bredde, som præger konservativ politik. Vi har en af valgets yngste kandidater og formentlig også en af de ældste. Begge køn er repræsenteret, samtidig med at vi favner såvel private som offentlig ansatte, selvstændige og pensionister, udtaler formanden for vælgerforeningen Lars Tegl Rasmussen.

Listen kan efterfølgende blive suppleret med flere kandidater.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk