27. maj 2020
Der er 35 skilte rundt om i Ringsted, der viser antallet af parkeringspladser på 20 lokationer i byen. Det er skilte som dette, der i en periode har vist forkerte tal. Det skyldes en kommunikationsfejl mellem sensor og skilt.
gallery icon

Se billedserie

Der er 35 skilte rundt om i Ringsted, der viser antallet af parkeringspladser på 20 lokationer i byen. Det er skilte som dette, der i en periode har vist forkerte tal. Det skyldes en kommunikationsfejl mellem sensor og skilt.
Foto: Victor Viemose
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knas på linjen: P-skilte har vist forkert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knas på linjen: P-skilte har vist forkert

Ringsted Kommunes nye skilte, der skal guide bilister i retning af ledige parkeringspladser, har i en periode vist forkerte tal. Det skyldes en teknisk fejl, siger projektleder.

Ringsted - 14. oktober 2019 kl. 16:10
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Seks ledige pladser ved Vandtårnet. Syv ledige i Søgade. Når bilister bevæger sig rundt i Ringsted, har de i år som noget nyt fået hjælp af en række elektroniske tavler, som viser hvor mange ledige parkeringspladser, der er et givent sted i byen.

Systemet blev lanceret i begyndelsen af året, men alt er ikke gået som smurt. Tekniske problemer har gjort, at skiltene i en periode har vist et forkert tal på displayet. Der har været problemer både med de kameraer, som er opsat på parkeringspladsen i Søgade og de underjordiske spoler, som anvendes på de øvrige 19 parkeringspladser.

- I forhold til kameraerne på parkeringspladsen i Søgade har der været tale om en teknisk fejl på dem. Vi har derfor fået dem udskiftet, siger Projektleder i Vej- og Ejendomscenteret i Ringsted Kommune, Kristoffer Sterner Weile.

Kameraerne kan dog fortsat blive snydt af eksempelvis sne, hvide biler eller grene, der dækker for udsynet. Sidstnævnte udfordring håndteres ved at beskære nogle af træerne i Søgade i efteråret.

Kommunikationsfejl

På de øvrige parkeringspladser rundt om i byen anvendes et system, hvor spoler er gravet ned ved indkørslen og udkørslen til en parkeringsplads og registrerer og sender data til p-skiltene.

- Der har vi oplevet en kommunikationsfejl mellem spole og skilt, som vores leverandør aktuelt er ved at udbedre, siger Kristoffer Sterner Weile.

Det er firmaet ITS Teknik, der leverer teknologien, og enterprisechef Morten Hedelund forventer, at der hurtigt kommer en løsning.

- Vi mangler nogle få justeringer, men vi arbejder på, at skiltene kan komme endeligt i drift så hurtigt som muligt, siger Morten Hedelund.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk