24. juni 2021
Heidi Oxholm-Larsen, Klinik Oxholm, glæder sig over at have fået egne lokaler Mellem Broerne i Ringsted. Foto: Bodil Pinholt
Heidi Oxholm-Larsen, Klinik Oxholm, glæder sig over at have fået egne lokaler Mellem Broerne i Ringsted. Foto: Bodil Pinholt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klinik Oxholm har åbnet i egne lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klinik Oxholm har åbnet i egne lokaler
Ringsted - 09. juni 2021 kl. 08:18
Af Bodil Pinholt

Spekulationer og stresse kan godt sætte sig som myoser. Her er der hjælp at få hos fysiologisk massør Heidi Oxholm-Larsen, der har åbnet klinik på adressen Mellem Broerne 12C i Ringsted.

Heidi Oxholm-Larsen er ikke ny i denne sammenhænge i Ringsted. I slutningen af 00'erne havde hun klinik i Benløse indtil hun i 2009 flyttede til Vemmelev.

Af logistiske grunde valgte hun at flytte tilbage til Ringsted med mand og barn sidste år. Hun flyttede sin klinik ind hos Klinik MeLi i Nørregade og var her indtil den lukkede med coronaen.

Den 6. april åbnede Klinik Oxholm så i lokalerne Mellem Broerne.

- Det er dejligt, jeg har fået mit eget. Jeg er rigtig glad, siger Heidi Oxholm-Larsen.

Der gode parkeringsmuligheder lige foran døren, lokalerne er handicapvenlige, og så er afstanden til stationen kun fem til syv minutter til fods.

Heidi Oxholm-Larsen synes dog det er lidt trist, at der ikke er så meget fokus på den sydlige del af Ringsted.

- Jeg synes det er lidt ærgerligt, at den del af Ringsted ikke bliver set mere end den gør, for der sker også noget her, siger Heidi Oxholm-Larsen.

I den tid, hvor hun ikke kunne arbejde med sit fag på grund af coronanedlukningen, var hun i Kite Danmark, der ligger på Odinsvej, og her oplevede hun det samme.

Nu er hun selv med til at sætte lidt fokus på området ved sin tilstedeværelse.

Heidi Oxholm-Larsen tilbyder fysiologisk massage nada, japanske lifting og voksbehandlinger.

Massagdelen er wellnessmassage, understreger Heidi Oxholm Larsen, for hun har ikke journalføring. Man kan dog godt komme, hvis man har lidt småskavanker hist og pist. Det er ikke ualmindeligt, at det kan forsvinde efter et par gange, når massagen har løsnet op for det.

Når det kommer til stress og spekulationer, så er massage også godt. Når man får løsnet op nogle steder på kroppen, så kan det have den effekt, at det også løsne op andre steder.

Nada er øreakupunktur, som er godt for mange ting. Ved at sætte fem nåle i hvert øre, kan de give kroppen ro, og det kan igen løsne for nogle ting. Denne behandling kan for eksempel bruges til rygestop, ved alkoholproblemer, misbrug, angst og meget mere.

Heidi Oxholm-Larsen overvejer at tilbyde at tage ud til skoler og tilbyde hjælp til elever i eksamenstiden med eksamensangst og stress.

Japansk lifting, også kendt som botox uden nåle, kan fjerne små rynker i ansigtet og give glød til huden.

Voksbehandlinger gælder hele kroppen.

Heidi Oxholm-Larsen er godt i gang, og har den glæde, at flere af hendes "gamle" kunder fra tiden i Benløse er tilbage. Hun har også taget kunder med sig fra Vemmelev. Nye er selvfølgelig velkomne, og kan kontakte hende på de sociale medier.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk