5. december 2020
Socialdemokraterne i Ringsted bytter rundt på udvalgsposterne, efter at Per Flor (billledet) er blevet borgmesterkandidat. Arkivfoto: Mik
Socialdemokraterne i Ringsted bytter rundt på udvalgsposterne, efter at Per Flor (billledet) er blevet borgmesterkandidat. Arkivfoto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar til valgkamp: Toprokade i byrådsgruppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar til valgkamp: Toprokade i byrådsgruppe
Opdateret 18. maj 2016 kl. 13:47
Ringsted - 17. maj 2016 kl. 20:10
Af Dan Qvitzau

Efter valget af Per Flor som ny borgmesterkandidat har den socialdemokratiske byrådsgruppe i Ringsted byttet rundt på udvalgsposterne.

- Det er med stor tilfredshed, at jeg kan konstatere, at Per Flor nu bliver partiets gruppeformand, ligesom han indtræder i økonomiudvalget, udtaler formanden for Socialdemokraterne i Ringsted, Manne Suadicani, i en pressemeddelelse.

Lisbeth Andersen har valgt at trække sig fra økonomiudvalget, for på den måde at skabe plads til Per Flor og for at sikre en glidende overgang fra den hidtidige gruppeformand, Sadik Topcu, som fortsætter i økonomiudvalget og Per Flor, som indtræder i udvalget.

- Lisbeth og jeg har haft et vældig godt samarbejde i økonomiudvalget, understreger Sadik Topcu.

Lisbeth Andersen får i stedet en plads i Ældre- og Genoptræningsudvalget, hvor hun kommer til at sidde sammen med partifællen tidligere borgmester Benny Christensen, der bevarer sine to udvalgsposter. Benny Christensen er formand for Ældre- og Genoptræningsudvalget, og han sidder desuden i Klima og Miljøudvalget.

Per Flor afgiver sin post i Børne- og Undervisningsudvalget og sin post i Plan- og Boligudvalget.

- Med posten som gruppeformand får jeg nok at lave, så det er fint, at Mette Ahm-Petersen kan aflaste mig på posten i Plan- og Boligudvalget, og på den ret krævende post i Børne- og Undervisningsudvalget, udtaler den nyvalgte gruppeformand, Per Flor.

Med de to nye poster sidder Mette Ahm-Petersen nu i tre udvalg, idet hun bevarer posten i Kultur- og Fritidsudvalget, mens hun afgiver sin plads i Ældre- og Genoptræningsudvalget til Lisbeth Andersen.

- Jeg er klar til at fortsætte det gode samarbejde med Per også i Økonomiudvalget, fremhæver Sadik Topcu, som fortsætter i Økonomiudvalget og som formand for Børne- og Undervisningsudvalget.

- Med den nye konstituering i den socialdemokratiske byrådsgruppe står vi stærkt frem mod byrådsvalget i november 2017, og der er skabt et godt grundlag for det videre arbejde, betoner formanden Manne Suadicani

Omkonstitueringen skal godkendes i Byrådet, inden den træder i kraft - men det er reelt en formalitet, og det forventes at ske inden sommerferien.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk